Yorumları: 7,591
Konuları: 850
Rep Puanı:
0
|: BRh+
|: Vstrom DL650
Güzel paylaşım..
Ancak bu site editörlerine ne kadar güven olur oda ayrı bir muamma :hö:
Kesinlikle pahalı kask çok iyidir, ucuz kask kötüdür diye bir genelleme yok ! tam tersi olabiliyor.
Kask alırken Dikkat edilmesi gereken en önemli nokta güvenlik standartları sertifikalarını almış mı ? "C" "CE" v.s..
DijitalTurk |
Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)
Yorumları: 2,345
Konuları: 98
Rep Puanı:
0
En iyi kask kafanda olandır....Birde test etmek hiç bir zaman nasip olmayan kask en sağlamdır...
Her markanın zayıf yönleri vardır ve bu yönler kazanın oluş şekline göre değişir bence....
Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Yorumları: 705
Konuları: 33
Rep Puanı:
0
en güzel ve sağlam olan kask kafa tası sağlam olandır:P
Yorumları: 2,345
Konuları: 98
Rep Puanı:
0
Sende haklısın... marka vermiycem bazı testlerden 5 yıldız alan ama ucuz olan kasklar var bide aynı testlerden 4 yıldız alıp pahalı olan kasklar var...bu testlerin kimler tarafından yapıldığıda çok önemli..yapılış şekilleri darbe mi sürtünme mi parçalanmamı hangisinden 5 yıldız almış?bazıları darbeye 5 yıldız veriyor bazıları sürtünmeye...yani gördüğün her 5 yıldızlı kask iyi olacak diye bir kaide yok...işte çok iyi araştırmak gerekli...5000 tl ye çarpmaya ve darbeye değilde sadece sürtünmeye dayanıklı kasklarda var...yani genel olarak 5 yıldız alan her kask her darbe türüne karşı dayanıklı değildir demek istiyorum...Bir kere plastiğin kimyası çok karmaşık...neyse uzatmıyım daha fazla :)
Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Yorumları: 1,837
Konuları: 109
Rep Puanı:
0
kasklarda kullanım süresi diye bir durum sözkonusu , yani ömürleri var. :tamam:
kaskınızda bir şekilde çatlak oluşmuşsa o kask çöp olmuştur Kullanmayın Alacağı bir darbede kabak ( ? ) gibi açılır :]
bu testi yapan firma ne derecede güvenilir çözemedim ben bu işi :bilmem:
Yorumları: 1,089
Konuları: 45
Rep Puanı:
0
kaskını takmazsan, pamuğu takarlar :]
Teker üstü olsun...