Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

TEŞEKKÜRLER Birkan ATASEVEN

6 aydır aranızdayım ve cok guzel dosluklar edındım yolda kaldığım zaman bır telefonla yanıma gelıp yardım eden buyuklerım oldu ve en son 09,09,2014 yaptığım kazada bir telefon kadar yakın olan birkan abime çok teşekkur ederım :) saolsun 1 saat boyunca hastanede benle uhrastı ve şunuda söyleyım genç arkadaşlarım var ben takı o gune kadar kask takmazdım uzun yol harıç ve kaskın önemini o gun anladım resmen hayatımı kurtardı oyuzden kask takmayan arkadaşlar lütfen kaskınızı takın önemini gerçekten birgun anlıcaksınızz...
Ara

Birkan'a laf yok. Her zaman ve her yere koşar benim kardeşim.
Bir telefon kadar yakındır her zaman.
Ara

egecan geçmiş olsun...

(09-12-2014, 08:05 AM)egecan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  6 aydır aranızdayım ve cok guzel dosluklar edındım yolda kaldığım zaman bır telefonla yanıma gelıp yardım eden buyuklerım oldu ve en son 09,09,2014 yaptığım kazada bir telefon kadar yakın olan birkan abime çok teşekkur ederım :) saolsun 1 saat boyunca hastanede benle uhrastı ve şunuda söyleyım genç arkadaşlarım var ben takı o gune kadar kask takmazdım uzun yol harıç ve kaskın önemini o gun anladım resmen hayatımı kurtardı oyuzden kask takmayan arkadaşlar lütfen kaskınızı takın önemini gerçekten birgun anlıcaksınızz...
eyvallah Egecan teşekkür ederim.her zaman kim ne olursa olsun 1 telefon kadar yakınız birbirimize.. bu günler için vardır zaten arkadaşlıklar..
gerçekten hiç gerek yoktu böyle şeylere.utandırdın beni.
(09-12-2014, 08:23 AM)g_okhan__ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Birkan'a laf yok. Her zaman ve her yere koşar benim kardeşim.
Bir telefon kadar yakındır her zaman.
Gökhanım,kardeşimm bizi bilen biliyo be.herkese her an yardım etmeye çalışmak mutlu ediyo beni.
en azından insanlar yalnız olmadığını görüyo.. buda beni sevindiriyo. teşekkürler güzel yorumun için.

Diğerleri ßir Yere Gitmek İçin Araba Kullanırken,
ßizler Motorsiklet Kullanmak İçin ßir Yerlere Gideriz..
İşte Aramızdaki En ßüyük Fark ßu !..

MoToRsİkLeTLeRi FaRk Edİn !......

Ara

Vay gecmis olsun.hic haberimiz olmadi kardes.
Ara

geçmiş olsun...

Teker üstü olsun... 

murat abim cok saol dangalahın tekı fatıh caddesınde yolun ortasında yolcu ındırıp bındırıo yağmur yağrıo bıryandan ıse gıdıodum sabah ben minübüsün on lastıhıne kadar geldım aynalarına bakmadan bırden sola kırınca bana vurdu metin abi bir konuda sana danışmam lazım sımdıden teşekkurler
Ara

Geçmiş olsun Egecan..

Umarım ciddi bir şey yoktur..

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

eyvallah weysel abii saol
Ara

Geçmiş olsun dostum Birkan hızır gibidir maşallah...
Ara