Anket: -
* Bu ankete oy verdiniz. Sonuçları Göster

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

GEZİ ANKETİ (Nereye Gidelim)

TARAKLI GEZİSİ (TARİH AÇIKLAMASI)
Evet arkadaşlar.Dün yapmış olduğumuz geleneksel çarşamba toplantısında aldığım geri bildirimler sonucunda (bak ben bile heycanlandım şimdi )gezimizi aşağıda belirttiğimi tarih ve saatte gerçekleştireceğiz.Ankete katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Rota ile ilgili öngörülen rotayıda aşağıda paylaşacağım.Fakat herzaman olduğu gibi rotada da bazı ufak tefek değişiklikler olabilir.
Şuan da benim bildiğim 10-12 motorluk bir grup olacağız.

TARİH : 09.11.2014 (pazar)
SAAT : 09:00 (kesinlikle bu saatte teker dönecektir.Bekleme kesinlikle yapılmayacaktır.Geç kalan arkadaşlar beni ararlarsa bulunduğumuz konumu söylerim bize yetişirse sürüşe katılır)
TOPLANMA YERİ : Eski Hisar vapur iskelesi
İRTİBAT KURULACAK KİŞİ: MURAT KAN 0 505 778 15 47

Evet arkadaşlar pastırma sıcakları kapımıza dayandı.Belkide bu sıcakları 3-4 ay göremeyecemiz için bir gezi yapmayı düşündüm.Ama bu seferki gezi planımı oylamaya sunarak katılımı görmek ve ona göre bir plan yapmak istiyorum.
Sizlerden ricam hava muhalefeti dışında iptal olmacak olan gezi için kesinlikle ama kesinlikle geziye katılabilecek olan arkadaşlar ankete katılsın.
Anketi kısaca anlatmakta fayda var;

Anketin yapılma amacı yukarıda da belirttiğim gibi düzenlemek istediğim gezi için bir araştırma.Araştırmanın ana temasıda yapacağımız kilometrenin belirlenmesi.Kimin nasıl bir gezi istediği,külupten ne tarz bir gezi beklediği görmek.Bundan sonra yapacağım geziler içinde bir veri toplamış olacağız.
Gezinin tarihini 8-9 Kasım 2014 olarak düşünüyorum.

BİRİNCİ ROTAMIZ:

ÇANAKKALE :

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için düzenlenen coşkulu bir kutlama sonrası Vatanımız için canlarını vermiş Şehitlerimizi anmak ve atmosferi yaşamak için düşündüğüm bir rota.

Rotamız toplamda (gidiş-Dönüş) 800-900km olacaktır.Bu gezi için Cumartesi günü sabah yola çılacak ve akşam kalınacak Pazar günü geri dönüş yapılacaktır.Gidiş rotamız öncelikli olarak Gelibolu Yarım adasına yapılacaktır.Akşam feribot ile Çanakkaleye geçilecek ve konaklama burada yapılacaktır.

[b]İKİNCİ ROTAMIZ:

TARAKLI:

Geçen haftalarda yapmak istediğimiz ama katılımın olmamasında dolayı gerçekleştiremediğimiz planı tekrar buraya koymak istedim.Bu rotanın amacı daha çok otobanı kullanmadan arka yollardan Taraklı'ya giderek geziyi gerçekleştirmek.İsteyen arkadaşlar diğer Taraklı gezi başlığından resimlere ve rotanın detaylarına baka bilirler.

Rotamız toplamda 350-400km sürecektir.Rotanın büyük kısmı ara yollardan oluştuğundan 125cc motorlar içinde oldukça uygun bir rotadır.Bu gezimiz için cumartesi yada pazar günü günü birlik olarak yapılacaktır.

ÜÇÜNCÜ ROTAMIZ:

EDİRNE:

Bu gezimiz ağırlıklı olarak Osmanlı eserlerinin gezilmesi üzerine olacaktır.Resim çekmeyi seven arkadaşlarımız için güzel bir fırsat olacağı kanaatindeyim.
Rotamız toplamda 600-650 km olacaktır.Bu gezimiz de cumartesi yada pazar günü, günü birlik olacaktır.Rotanın büyük kısmı otoban ağırlıklı olacaktır.Bu nedenle katılama göre cc gruplandırılması yapılarak yola bu şekilde çıkmanın daha uygun olacağını düşünüyorum.

!!!! Lütfen gezi tarihinde herhangi bir işi olmayan geziye katıla bilecek ve rotanın şartlarını göz önüna alarak ankete katılmanızı rica ediyorum.
Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Ara

Edirne ve Taraklı'ya gezi amaçlı daha önce gitmedim ama yine de yollarını düşünürsek Çanakkale daha çekici geliyor :çiçek:

:tr:  Kuşlar kısa.. Hayat uçuyor..
Ara

çanakkaleye gidilecekse 18 martta gidelim :] kendi araçlarımızla zincir dizilimi. ben taraklıyı merak ediyorum güzergahta oynamaya çok müsait.

Ayvalık ' a gidin ; )

husqvarna_logo_2.jpg
Ara

Taraklı mantikli gidilir kimler geliyo
Ara

Benim canavarın kapasitesi(125 cc :)) ve ailevi sebeplerden Taraklı olursa gelmek isterim.

Ara

evet taraklı olabiler :) yağmur çamur olsada sıkıntı yok ıslanmaya hazırım ben :)
Ara

Öncelikle gezi planlaman ve ayrıntılar teşekkürler Muro...Ben günü birlik Taraklı gezisi diyorum...Her ne kadar pastırma yazıda olsa hava soğuk olabilir..benim için farketmez ama eşimle gelmeyi planladığım için hava sıcaklığını göz önüne almam gerekli...

Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Ara

Noldu ses seda yok gezelim yiyelim içelim eğlenelim diyenler bu başlık bizim için açıldı
Ara

Ben oyumu Taraklı'dan yana kullandım hava yağışlı olmazsa kesin gelirim. Yağışlı olursa kendime henüz güvenmiyorum motor sürme konusunda riske atmak istemem kimseyi :)
Ara