03-03-2016, 09:51 PM
Arkadaşlar bu yılki güvenli sürüş eğitimlerimizi şu şekilde planladık;
Motosiklet kullanmaya yeni başlamış olanlar, pratikte kendine yeterince güvenmeyenler ya da hiç eğitim almamış olan arkadaşlar için uygun olacağını düşündüğümüz güvenli sürüş 1 eğitimi için belirli bir gün oluşturmadık. Dileyen üyelerimiz, yine kulüp üyelerimizden olan eğitmen arkadaşımız Abdullah Doğan ile itribata geçerek grup halinde ya da bireysel olarak eğitim alabilirler. (Abdullah Doğan tel: 533 7635303)
Güvenli sürüş 2 ve 3 eğitimleri ise Kulübümüzün daha önce de eğitimlerini vermiş olan Murat Denizhan tarafından verilecektir. Hali hazırda 2016 yılı etkinlik takvimimizde de yar alan güvenli sürüş 2 eğitimi 3 Nisan pazar günü, güvenli sürüş 3 eğitimi ise 17 Nisan pazar günü yapılacaktır.
Eğitimlerin içerikleri şu şekildedir;
-GS2 Orta Seviye Eğitimi 3 Nisan Pazar (Süre 5 saat)
1) Motosiklete binmeden önce yapacağımız Rutin kontroller. Sıvıların kontrolü. Levyeler ve Gaz kolu boşluk ayarları. Işıklandırma kontrolü Lastik kontrolü ve hava basınçları. Arka zincir bakımı ayarı ve yağlama bilgileri.
2) Oturuş pozisyonun önemi 8 Nokta. Gözler. Omuzlar. Omurga. Dirsekler. Eller. Kalça. Dizler ve Ayaklar
3) Yan sehpadan binme ve inme çalışması.
4) Ana sehpaya alma ve indirme.
5) Düşen Motosikleti kaldırma tekniği çalışması.
7) 6 Metre slalom ve U Parkur ısınma çalışması.
8) Fren çalışması. a)Noktadan sonra. b)Nokta fren çalışması.
9) 6 Metre slalom çalışması (Slalomun anlatımı, amacı ve çalışması)
10) U Viraj parkurda Viraj çalışması. Gaz açıp kapatma Fren yapma ve Bakışın önemi anlatımı çalışması.
11) Daire çalışması. 3 Viraj tekniği. Dışta kalma. Temel teknik. İçe yatma teknik anlatımı ve çalışması.
12) 8 Figür çalışması.
13) Karışık parkur dar Viraj çalışması.
14) Denge çalışması.
GS3 İleri Seviye Eğitimi 17 Nisan Pazar (Süre 5 saat)
1) Motosiklete binmeden önce yapacağımız Rutin kontroller. Sıvıların kontrolü. Gaz kolu boşluk ayarı Işıklandırma kontrolü. Lastik kontrolü ve hava basınçları Arka zincir bakımı ayarı ve yağlama bilgileri.
2) Oturuş pozisyonunun önemi 8 Nokta. (Gözler Omuzlar Omurga Dirsekler Eller Kalça Dizler ve Ayaklar)
3) Düşen Motosikleti kaldırma tekniği çalışması.
4) 4,5 Metre slalom ve U Parkur ısınma çalışması.
5) Fren çalışması. a) Noktadan sonra fren. b) Nokta fren. c) Şehir içi fren d)Panik fren çalışması.
6) 4,5 Metre slalom çalışması (Slalomun anlatımı, amacı ve çalışması)
7) U Viraj parkurda Viraj çalışması. Gaz açıp kapatma Fren yapma ve Bakışın önemi anlatımı çalışması.
8) Daire çalışması. 3 Viraj tekniği. Dışta kalma. Temel teknik. İçe yatma teknik anlatımı ve çalışması.
9) 8 Figür çalışması.
10) Z parkur çalışması. ( 6 Metre çapraz parkur)
11) Karışık parkur dar Viraj çalışması.
12) Denge çalışması.
13) Kontra (Kaçınma ) çalışması. Anlatımı. Amacı. Isınma. Ve çalışması
Eğitimler ile ilgili daha detaylı bilgiye www.muratdenizhan.com adresinden de ulaşabilirsiniz. Her bir eğitim grubu 8 ila 12 kişiden oluşmaktadır. Bu sayılar dahilinde talep oluşması halinde eğitim verilecek olup aksi halde eğitim iptal edilecektir. GS2 eğitimi kişi başı 150 TL, GS3 eğitimi ise kişi başı 180 TL 'dir. Eğitimlere katılan tüm katılımcılara Murat Denizhan tarafından eğitim sertifikaları verilecek, ayrıca sayfamızda da eğitim rozeti alacaklardır.
Eğitime katılacak arkadaşların, istedikleri eğitim adı ile birlikte ismini yazmalarını rica ediyorum.
GS2 KATILIMCILARI:
- Uğur OKTA
- Ersin ÖZDAŞ
- Ömer PİRİM
- Ümit BİNİCİ
- Ozan Can BALKIŞLI
- Mustafa VURAL
- Ozan YILMAZ
- Erkan ÖZDEMİR
- Orhan YILMAZ
- Ufuk PALABIYIK
- Cihan FİLİZ
- M. Akif ERCİYAS
Yedek: Memet Yıldırım
GS3 KATILIMCILARI:
- Murat KAN
- Mehmet Salih SOYDAŞ (Cihan Filiz)
- Aytekin ÖZTÜRK
- Serkan DERELİ
- Fatih ALTINKAYA
- Gültekin ÖZTÜRK
- Ozan Can BALKIŞLI
En son almış olduğumuz eğitimlerden kareler

Motosiklet kullanmaya yeni başlamış olanlar, pratikte kendine yeterince güvenmeyenler ya da hiç eğitim almamış olan arkadaşlar için uygun olacağını düşündüğümüz güvenli sürüş 1 eğitimi için belirli bir gün oluşturmadık. Dileyen üyelerimiz, yine kulüp üyelerimizden olan eğitmen arkadaşımız Abdullah Doğan ile itribata geçerek grup halinde ya da bireysel olarak eğitim alabilirler. (Abdullah Doğan tel: 533 7635303)
Güvenli sürüş 2 ve 3 eğitimleri ise Kulübümüzün daha önce de eğitimlerini vermiş olan Murat Denizhan tarafından verilecektir. Hali hazırda 2016 yılı etkinlik takvimimizde de yar alan güvenli sürüş 2 eğitimi 3 Nisan pazar günü, güvenli sürüş 3 eğitimi ise 17 Nisan pazar günü yapılacaktır.
Eğitimlerin içerikleri şu şekildedir;
-GS2 Orta Seviye Eğitimi 3 Nisan Pazar (Süre 5 saat)
1) Motosiklete binmeden önce yapacağımız Rutin kontroller. Sıvıların kontrolü. Levyeler ve Gaz kolu boşluk ayarları. Işıklandırma kontrolü Lastik kontrolü ve hava basınçları. Arka zincir bakımı ayarı ve yağlama bilgileri.
2) Oturuş pozisyonun önemi 8 Nokta. Gözler. Omuzlar. Omurga. Dirsekler. Eller. Kalça. Dizler ve Ayaklar
3) Yan sehpadan binme ve inme çalışması.
4) Ana sehpaya alma ve indirme.
5) Düşen Motosikleti kaldırma tekniği çalışması.
7) 6 Metre slalom ve U Parkur ısınma çalışması.
8) Fren çalışması. a)Noktadan sonra. b)Nokta fren çalışması.
9) 6 Metre slalom çalışması (Slalomun anlatımı, amacı ve çalışması)
10) U Viraj parkurda Viraj çalışması. Gaz açıp kapatma Fren yapma ve Bakışın önemi anlatımı çalışması.
11) Daire çalışması. 3 Viraj tekniği. Dışta kalma. Temel teknik. İçe yatma teknik anlatımı ve çalışması.
12) 8 Figür çalışması.
13) Karışık parkur dar Viraj çalışması.
14) Denge çalışması.
GS3 İleri Seviye Eğitimi 17 Nisan Pazar (Süre 5 saat)
1) Motosiklete binmeden önce yapacağımız Rutin kontroller. Sıvıların kontrolü. Gaz kolu boşluk ayarı Işıklandırma kontrolü. Lastik kontrolü ve hava basınçları Arka zincir bakımı ayarı ve yağlama bilgileri.
2) Oturuş pozisyonunun önemi 8 Nokta. (Gözler Omuzlar Omurga Dirsekler Eller Kalça Dizler ve Ayaklar)
3) Düşen Motosikleti kaldırma tekniği çalışması.
4) 4,5 Metre slalom ve U Parkur ısınma çalışması.
5) Fren çalışması. a) Noktadan sonra fren. b) Nokta fren. c) Şehir içi fren d)Panik fren çalışması.
6) 4,5 Metre slalom çalışması (Slalomun anlatımı, amacı ve çalışması)
7) U Viraj parkurda Viraj çalışması. Gaz açıp kapatma Fren yapma ve Bakışın önemi anlatımı çalışması.
8) Daire çalışması. 3 Viraj tekniği. Dışta kalma. Temel teknik. İçe yatma teknik anlatımı ve çalışması.
9) 8 Figür çalışması.
10) Z parkur çalışması. ( 6 Metre çapraz parkur)
11) Karışık parkur dar Viraj çalışması.
12) Denge çalışması.
13) Kontra (Kaçınma ) çalışması. Anlatımı. Amacı. Isınma. Ve çalışması
Eğitimler ile ilgili daha detaylı bilgiye www.muratdenizhan.com adresinden de ulaşabilirsiniz. Her bir eğitim grubu 8 ila 12 kişiden oluşmaktadır. Bu sayılar dahilinde talep oluşması halinde eğitim verilecek olup aksi halde eğitim iptal edilecektir. GS2 eğitimi kişi başı 150 TL, GS3 eğitimi ise kişi başı 180 TL 'dir. Eğitimlere katılan tüm katılımcılara Murat Denizhan tarafından eğitim sertifikaları verilecek, ayrıca sayfamızda da eğitim rozeti alacaklardır.
Eğitime katılacak arkadaşların, istedikleri eğitim adı ile birlikte ismini yazmalarını rica ediyorum.
GS2 KATILIMCILARI:
- Uğur OKTA
- Ersin ÖZDAŞ
- Ömer PİRİM
- Ümit BİNİCİ
- Ozan Can BALKIŞLI
- Mustafa VURAL
- Ozan YILMAZ
- Erkan ÖZDEMİR
- Orhan YILMAZ
- Ufuk PALABIYIK
- Cihan FİLİZ