Yorumları: 1,094
Konuları: 60
Rep Puanı:
0
Bildiğiniz üzere son zamanlarda zorunlu trafik sigortaları ve kasko primleri oldukça yüksek çıkmaya başladı. Bu nedenle hepimiz uygun fiyatlı sigorta yapabileceğimiz firma ya da acenteleri araştırır olduk.
Kulübümüz üyelerine ait tüm araçlar için sigorta firması bünyesinde grup oluşturularak indirimli fiyat teklifi verilebilmesi adına bir çalışma devam ediyor. Olumlu sonuçlanması halinde buradan paylaşılacaktır.
Kendi tespit ettiğiniz acenteleri bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
ÖNEMLİ: paylaşımlarınız kesinlikle reklam amacı taşımamalı, sadece mevcut konu başlığı ile ilgili, destek amaçlı olmalıdır.
:tr: Kuşlar kısa.. Hayat uçuyor..
Yorumları: 145
Konuları: 1
Rep Puanı:
0
Merhaba Arkadaşlar
dün akşamki toplantıda birkaç arkadaşla konuştuğumda motor kaskosu yapan sigorta acentelerinin olmadığı yada olanların da çok uçuk rakam istediklerini öğrenmiştim.
Alper Beyin de burada konuyu açmasına teşekkür ederim. aşağıda adresini verdiğim acente şirketi uygun rakamlar veriyor ki kendisi eski bir motorcu ve kullanıcısıdır.
isteyen arkadaşlar iletişime geçebilirler.kulüp olarak toplu olarak konuşulduğunda yardımcı da olabilir diye düşünüyorum.
adres:http://www.sairsigorta.com/
Yorumları: 16
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
Cok guzel fikir trafik sigortasinda a veya b acente fiyat farki pek olmuyor sisteme bilgi girince ne cikiyorsa o ama kaskoda her acentenin ozel portfoyden dolayi ozel fiyatlar cikabiliyor.
Gecen sene trafik sigortam 125 tl idi bu sene en ucuz 500 tl 20 ye yakin sigortadan arastirdim en ucuz bu cikti herhangi kaza ya da motor degismedi hersey ayni
Kasko icin kesinlikle onerebilecegim firma var mutlaka fiyat alin Saglam Sigorta telini bulunca ellerim
Gecmiste sair sigortadan di son 2 senedir buraya yaptiriyorum
Mapfreden yapiyor 1 ay once yeniledim ayni sartlar muafiyet yok
Dl650 2010 model %40 hasarsizlil
Sair sigorta 1.100 tl civari fiyat verdi
Saglam sigortaya 767 tl kaskoyu yaptirdim.
Sağlam sigorta
Yetkili Aykut Ozel
0 216 545 94 97
0 533 489 11 43
(Son Düzenleme: 03-24-2016, 11:01 AM, Düzenleyen:
HONEY.)
Yorumları: 4,189
Konuları: 241
Rep Puanı:
0
2007 DL650 ye bir ay önce falan sigorta yaptırdım gelen en düşük fiyat 376 tl idi sigorta acentesinin bilgileri aşağıdadır.
Bengisu sigorta - Gebze
Emre bey
0530 228 27 34
Yorumları: 585
Konuları: 36
Rep Puanı:
0
Arkadaslar...
Bir civi bile alirken kirk yeri dolasip fiyat arastiran bir manyak olarak fikirlerimi sunayim...
Bilindigi uzere bu sigorta olayinda kisi...arac...plaka.. ikametgah ...kisinin gecmisi gibi kriterler baz alinarak prim olusturuluyor.....
Acentenin bu fiyat olusumunda fazla bir katkisi yok.
Ancak sigorta firmalarinda kendi risklerini garantiye almak icin yuksek fiyatlar veriyor...Cok iyi arastirilirsa uygun fiyat bulunabiliyor...
Ben su fiyat aldim gibi aciklamalari baz alirsak kisi ve plaka farkliliklarini goruruz...
Sonucta iyi fiyat almak arastirma ile ortaya cikacaktir.. tabi ki grup indirimi de alinabilir..
Ben bir kac yildir ERGO ile sigorta yaptiriyorum ve tavsiye ederim cok iyi fiyatlar veriyor...
Ornek...AXA 850 tl... fiyat verdi... ERGO 265 tl bilmem anlatabildimmi????