Yorumları: 46
Konuları: 9
Yorumları: 4,266
Konuları: 97
Tuna bende senin resimlerin var diye heyecanlandım, bu hafta sonu değilde haftaya denizli barağına bisiklet turumuz olacak inşallah. :tamam:
Yorumları: 46
Konuları: 9
(04-27-2011, 12:10 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tuna bende senin resimlerin var diye heyecanlandım, bu hafta sonu değilde haftaya denizli barağına bisiklet turumuz olacak inşallah. :tamam:
Emrullah Abi haftaya cuma, cumartesi ve pazar sabah 9 akşam 5 İstanbul Parkta olucam.. Malum Bu Sene Son Kez Yapılma ihtmali yüksek kaçırmamam lazım, bir dahaki sefere inşallah sizinle gelirim zaten bisikletin bakımlarını yaptırmam şart oldu.. :]
size keyifli sürüşler iyi eğlenceler...
Yorumları: 7,590
Konuları: 850
Rep Puanı:
0
|: BRh+
|: Vstrom DL650
Paylaşım için çOooOK teşekkürler Tuna :çiçek:
DijitalTurk |
Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)
Yorumları: 4,266
Konuları: 97
(04-27-2011, 12:21 PM)tuna41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emrullah Abi haftaya cuma, cumartesi ve pazar sabah 9 akşam 5 İstanbul Parkta olucam.. Malum Bu Sene Son Kez Yapılma ihtmali yüksek kaçırmamam lazım, bir dahaki sefere inşallah sizinle gelirim zaten bisikletin bakımlarını yaptırmam şart oldu.. :]
size keyifli sürüşler iyi eğlenceler...
Yok yok merak etme iptal olmaz, ilerki senelerde de f1 bizde bu kalitede başka pist yok. Ayrıca tüm f1 pilotları istanbulu sevdi.
havalar ısınsın bol bol bisiklet turlarımız olacak.:tamam:
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Güzel fotolar Tuna teşekkürler
Benim bisikletim yok :bye:
Yorumları: 1,946
Konuları: 35
tuna eline sağlık çok güzel fotolar.
benim bisikletim varr:]:]:+1:
Yorumları: 3,744
Konuları: 59
Tuna eline sağlık resimler çok güzel,