Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 4 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Video bu nasıl motor kullanmaktır...
Video 

http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-fun/m...-15728.htm

:O bu videodaki 5 yanlışı sayana benden bir kola...:delü:
Ara

o kadar söylemiştim çekmeyin benim böyle videolarımı diye :utan:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Bizim tahsilat ekibi bunlar :]
Ara

(05-17-2011, 06:38 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Bizim tahsilat ekibi bunlar :]

Eğitim çalışmaları, havaya atılan içecek ödemeden kaçan GMK üyesi olarak düşünülebilir. :]
Ara

Biriniz atıcı olsun bende yapacağım. Eski avcılardanım.
Fakat o anda tek teker geçecekde biri lazım. Hamit yapar onuda. Hatta birde GMK kartı verir o anda.
Ara

(05-17-2011, 07:57 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Biriniz atıcı olsun bende yapacağım. Eski avcılardanım.
Fakat o anda tek teker geçecekde biri lazım. Hamit yapar onuda. Hatta birde GMK kartı verir o anda.

Cihan abi çözmüş hamiti :))
Ara

:] tamam ben hatalıyım bu videoyu yayınlarken:] adamların günahını almışım :delü:
Ara

(05-17-2011, 08:01 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  :] tamam ben hatalıyım bu videoyu yayınlarken:] adamların günahını almışım :delü:

:)) onlar 130 da giderken kartvizit dağıtabiliyorlarmı ?
yada devamlı duvara yada önde giden arabaya patlıyorlarmı ( ben) :))
Ara

(05-17-2011, 08:01 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  :] tamam ben hatalıyım bu videoyu yayınlarken:] adamların günahını almışım :delü:

Yaa anladım şimdi değilmi? GMK'nın alayı hatalı zaten. O sebeple biz hata bulamadık. Bize herşey normal.

Bak Murat sana bişi diyim. Daha yeni üye oldum bu gruba ve bir organizasyona katıldım. İlk gidişim. Deniz kenarına gidip mangal yapacağız dediler. Fakat geçeceğimiz yolda o gün şans semt pazarı kurulu. Bunlar varya o semt pazarına daldılar, düşün kaç motor ve pazar içinden tezgahlar direkler çadırlar arasından kıvırıyoruz. İnsanlar ekmek parası derdinde alış verişte biz ise onları itip kakıyoruz. Yediğimiz küfürün haddi hesabı yok. Yani GMK budur.
Ara

(05-17-2011, 08:39 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  

Yaa anladım şimdi değilmi? GMK'nın alayı hatalı zaten. O sebeple biz hata bulamadık. Bize herşey normal.

Bak Murat sana bişi diyim. Daha yeni üye oldum bu gruba ve bir organizasyona katıldım. İlk gidişim. Deniz kenarına gidip mangal yapacağız dediler. Fakat geçeceğimiz yolda o gün şans semt pazarı kurulu. Bunlar varya o semt pazarına daldılar, düşün kaç motor ve pazar içinden tezgahlar direkler çadırlar arasından kıvırıyoruz. İnsanlar ekmek parası derdinde alış verişte biz ise onları itip kakıyoruz. Yediğimiz küfürün haddi hesabı yok. Yani GMK budur.

:O:O:O:O:O
Ara