05-31-2011, 08:50 AM
Araç muayenede bakılan yerler (Motosiklet)
05-31-2011, 08:56 AM
Mehmet abi, güzel bir konu ve en sevdiğim motosikleti koymuşsun. 1000RR :]
Geçen hafta muayene istasyonuna gittim ama bu kadar detaylı bir inceleme yapmadılar, hatta şase numaram okunduğu halde okunmuyor şeklinde not tutulmuştu.
Siperlik, gidon, yag kutusu , ayaklıklar, hiç kontrol edilmedi.
Tüv motosikletleri doğru düzgün denetleyemiyor.
Geçen hafta muayene istasyonuna gittim ama bu kadar detaylı bir inceleme yapmadılar, hatta şase numaram okunduğu halde okunmuyor şeklinde not tutulmuştu.
05-31-2011, 09:06 AM
(05-31-2011, 08:56 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mehmet abi, güzel bir konu ve en sevdiğim motosikleti koymuşsun. 1000RR :]
Tahmin ediyorum fakat belki bakarlar diye biz kendi kontrollerimizi yapalım.
05-31-2011, 09:24 AM
OoOo Zincir boşluğuna kadar kontrol edecek deneyimli elemen nerdeeeee...
Ama bizim her daim bu kontrolleri kendi can güvenliğimiz için yapmalıyız :tamam:
Teşekkürler Cihan abi..
Ama bizim her daim bu kontrolleri kendi can güvenliğimiz için yapmalıyız :tamam:
Teşekkürler Cihan abi..
05-31-2011, 09:39 AM
(05-31-2011, 09:24 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: OoOo Zincir boşluğuna kadar kontrol edecek deneyimli elemen nerdeeeee...
Teşekkürler Cihan abi..
Evet kontroller bizim için çok önemli, TUV eskisi kontrol istasyonlarına göre daha iyi bir ekip ve donanım ile yapıyor testleri eskiden nerdeyse bakan yoktu imzalatıp geçiyordun.
05-31-2011, 10:25 AM
Güzel bi paylaşım olmuş eline sağlık cihan abii :+1::+1:
« Önceki Konu | Sonraki Konu »