Yorumları: 480
Konuları: 9
Rep Puanı:
0
Bugün GMK kulüp binasından cıktıktan sonra gebze çarsıda söyle bir dolastm yaklask 7 tane motorcu gördüm onlarında böyle bir grup olduğundan haberleri yokmus davet ettim kartımızı verdim yarın büyük ihtimal toplantıda yeni yüzler olucak choppercılara müjde 3-4 chopper daha katılıyo :)
Gideceğiniz Yeri Bilmiyorsanız,Vardığınız Yerin Önemi Yoktur.
(Son Düzenleme: 06-28-2011, 09:10 PM, Düzenleyen:
Cem V.)
Yorumları: 4,266
Konuları: 97
Cem buyursun gelsinler, kapımız herkese açıktır
Yorumları: 3,688
Konuları: 269
(06-28-2011, 09:03 PM)posum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün GMK kulüp binasından cıktıktan sonra gebze çarsıda söyle bir dolastm yaklask 7 tane motorcu gördüm onlarında böyle bir grup olduğundan haberleri yokmus davet ettim kartımızı verdim yarın büyük ihtimal toplantıda yeni yüzler olucak choppercılara müjde 3-4 chopper daha katılıyo :)
Ooo chopper motorlar çoğalıyor bu güzel. Sürüş olarak benim tarzım değil fakat göze hitap eden en güzel motorlar chopperlar bence. Ben enduro seviyorum fakat dünyanın en tipsiz motorlarıda bu endurolar sanırım. :hey:
Yorumları: 4,266
Konuları: 97
Reyzingler bence daha güzel.. göze hitap eden makinalar bizimkiler :P
Rep Puanı:
0
abi deme öyle deme deme öyle deme yazık deme öyle deme deme :) :) :) abi motorsikletler sahiplerine benzer ben biraz iriyim (baya iriyim) chopper bana gidicek en güzel motor :D
(06-28-2011, 09:18 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Reyzingler bence daha güzel.. göze hitap eden makinalar bizimkiler :P
Evet sizinkilerinde yeri ayrı. Fakat çapırlardaki o pırıltılı zamazingolar cantlar falan çok şık şeyler. Bide çeşitlilik çok yani yaratıcılık var. Sıradanlıktan uzak. Belki bu hoşuma gidiyor.
Rep Puanı:
0
(06-28-2011, 09:21 PM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (06-28-2011, 09:18 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Reyzingler bence daha güzel.. göze hitap eden makinalar bizimkiler :P
Evet sizinkilerinde yeri ayrı. Fakat çapırlardaki o pırıltılı zamazingolar cantlar falan çok şık şeyler. Bide çeşitlilik çok yani yaratıcılık var. Sıradanlıktan uzak. Belki bu hoşuma gidiyor.
Bencede öyle abi göze hitap eden o zamazigolar :D
Cem yarın (aslında bu gün) toplantıya gelde senin motoru bir inceleyelim. :çiçek:
Rep Puanı:
0
Abi kaçırırmıyım hiç mutlaka ordayım bugn :utan:
Yorumları: 821
Konuları: 19
Rep Puanı:
0
(06-28-2011, 09:27 PM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cem yarın (aslında bu gün) toplantıya gelde senin motoru bir inceleyelim. :çiçek:
Ben bugün bayabi inceledim
(yani dün :)
gidemediğin yer senin değildir
bol çamurlarrrr