10-28-2011, 06:31 AM
Serseri Motorcular
10-28-2011, 06:41 AM
Çok iyi yaaa mınçıka çok işe yarar bir alet :)
10-28-2011, 07:19 AM
Süperdi valla. Teşekkürler...o tas birisini anımsattı bana :]:]
10-28-2011, 07:28 AM
Demek Barış haydar'ı ondan taşıyormuş :)
10-28-2011, 10:16 AM
Bu görüntülerdeki olayları bir CHOOPER' cı olarak kesinlikle reddediyorum.:kötü:
Bir CHOOPER'cı hiçbir zaman kavgacı ve agresif değildir.Yola çıktığı zaman mutlak ve mutlak trafikte saygın ve saygılıdır. Olayda görüldüğü gibi kendisine saldırılmış ve kendini savunmuştur.Ağır tahrik sonucu kaşınan bir motorcu "dostunu" kaşımıştır. Hukuk sistemine göre Nefs-i Müdafaa'da bulunmuştur. (Ellerine sağlık).:alkış:
Olay sonrasında ilkyardım görevlilerini bir an önce çağırmak vasıtasıyla o motoru almak zorunda kalmış olabilir.
Ancak ve ancak hiçbir CHOOPER kullanıcısı kendi motorunu terk ederek öööööllllee bir motoru binmez ve binemez..(yukarıdaki acil durumlar haricinde.. sonuçta telef ettiği bir insandır)
Bence bu olay bir komple (komplo) dir..
Bu işte Emrullahın parmağı olduğu kanısındayım tez vakitte o taslı arkadaşı bulup medyaya çıkartıp " bu olayda kimin parmağı olduğunu, kimden para alarak bu role soyunduğunu" söyletilmesi gerekmektedir.:P:P
Bir CHOOPER'cı hiçbir zaman kavgacı ve agresif değildir.Yola çıktığı zaman mutlak ve mutlak trafikte saygın ve saygılıdır. Olayda görüldüğü gibi kendisine saldırılmış ve kendini savunmuştur.Ağır tahrik sonucu kaşınan bir motorcu "dostunu" kaşımıştır. Hukuk sistemine göre Nefs-i Müdafaa'da bulunmuştur. (Ellerine sağlık).:alkış:
Olay sonrasında ilkyardım görevlilerini bir an önce çağırmak vasıtasıyla o motoru almak zorunda kalmış olabilir.
Ancak ve ancak hiçbir CHOOPER kullanıcısı kendi motorunu terk ederek öööööllllee bir motoru binmez ve binemez..(yukarıdaki acil durumlar haricinde.. sonuçta telef ettiği bir insandır)
Bu işte Emrullahın parmağı olduğu kanısındayım tez vakitte o taslı arkadaşı bulup medyaya çıkartıp " bu olayda kimin parmağı olduğunu, kimden para alarak bu role soyunduğunu" söyletilmesi gerekmektedir.:P:P
10-28-2011, 11:43 AM
(10-28-2011, 10:16 AM)ŞENER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu görüntülerdeki olayları bir CHOOPER' cı olarak kesinlikle reddediyorum.:kötü:
Şener abi, bende bizim elemanı savunayım bari.
Bizim hızlı coçuk sadece ara gaz verip motoru ısıtmaya çalışıyordu.
Girdiği yoldan şopar arkadaşın peşine takılmasının nedeni ise şopar arkadaşın ona öpücük atmasıdır. Bu duruma sinirlenmiş bizim hızlı çocuk. :]
İşte bu taslı ve şoppar motosiklet kullanıcılarının ne kadar tehlikeli olduğu ortada. Bide utanmadan patakladığı adamın motorunu çalıyor.
Taslı arkadaşı bizim seyfo abi tanıyordur, onada danışmak lazım.
10-28-2011, 12:19 PM
herşey ortada..
taslı arkadaş (diğer taslı arkadaşlar gibi : ) ; gayet efendi, gayet mütevazi , asill bir şekilde gidiyor...
reyzingci (klasik reyzingci) ; serseri, artist , ukala bir şekilde kaşınıyor...
taslıda kaşıyor..??
..............
taslının yaptığı tek hata; o makineye bineceğine , bitekme atıp kendi makinasıyla asil bir şekilde devam etmesini beklerdim...
taslı arkadaş (diğer taslı arkadaşlar gibi : ) ; gayet efendi, gayet mütevazi , asill bir şekilde gidiyor...
reyzingci (klasik reyzingci) ; serseri, artist , ukala bir şekilde kaşınıyor...
taslıda kaşıyor..??
..............
taslının yaptığı tek hata; o makineye bineceğine , bitekme atıp kendi makinasıyla asil bir şekilde devam etmesini beklerdim...
10-28-2011, 02:38 PM
(10-28-2011, 11:43 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [quote='ŞENER' pid='17429' dateline='1319796962']
Şener abi, bende bizim elemanı savunayım bari.
Bizim hızlı coçuk sadece ara gaz verip motoru ısıtmaya çalışıyordu.
Girdiği yoldan şopar arkadaşın peşine takılmasının nedeni ise şopar arkadaşın ona öpücük atmasıdır. Bu duruma sinirlenmiş bizim hızlı çocuk. :]
İşte bu taslı ve şoppar motosiklet kullanıcılarının ne kadar tehlikeli olduğu ortada. Bide utanmadan patakladığı adamın motorunu çalıyor.
Taslı arkadaşı bizim seyfo abi tanıyordur, onada danışmak lazım.
Şimdi gelelim bu ÖPÜCÜK meselesine;
Dediğim gibi CHOOPER'cılar sevecen çocuklar olduğundan insanlara karşı duyduyğu sevgi ve saygının bir göstergesi olan öpücük ile reyyyzing'ci oğlana selam vermiş olabilir.:çiçek:
Reyyzingci arkadaşın bundan etkilenip gitiği yoldan dönüp chooper'cının peşine gitmesinden bu sevgi gösterisinden hoşlanmış olduğu ve bir beklenti içine de girmiş olduğu kanaatindeyim.:]
(Bknz. film part 1)
Geldikleri mevkiide sevgi ve saygı gösterisi yapmaya uygun temiz,yeşil ve ağaçlıklı bir yer ..
Gelelim işin özüne insan reyyyzingcide olsa tercihlere saygı duymak gerekir.. CHOOPER'cının sevmediği bir işi kesinlikle yapmayacağını bilmek gerekir o özgürdür ve bu tür kaba işlerle uğraşmaz.. Kesinlikle ve kesinlikle reyyzinge binmezzzz.... (Ancak dediğim gibi arkadaşa acil yardım ulaştırmak için onun motorunu (böylelerine benzin harcmaya gerek olmadığından onun motoruyla ona yardım çağırmak için) kısa süreliğine kullanmıştır. Kullan at formülü! (BKNZ. Film The end part)
Sonuçta biz ne için yaşarız.. Motorumuz için değilmi ???:]:]:]
10-28-2011, 09:15 PM
Abi harika bi video çok hoşuma gitti :) Analizler çok güzel emrullah bende sana katılıyorum.Orda bi öpücük olayı var bencede yoksa bunlar yaşanmazdı :) heheh
10-28-2011, 09:18 PM
Şener abi sen öyle diyorsan öyledir.
Şimdi burada kavga çıkmasın , capır'cı , reyzinkci , endurocu, sukutır'cı hepsi kardeştir :] Bu arada isimler sanki böyle daha güzel oldu.
Şimdi burada kavga çıkmasın , capır'cı , reyzinkci , endurocu, sukutır'cı hepsi kardeştir :] Bu arada isimler sanki böyle daha güzel oldu.
« Önceki Konu | Sonraki Konu »