Gebze Motosiklet Kulübü
Misyonumuz / Kurallarımız

Misyonumuz / Kurallarımız

.:Gebze Motosiklet Kulübü Derneği:.

Misyonumuz , Kurallarımız, Cevaplarımız

Misyonumuz;

Özgürlüğüne düşkün gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi seven, daima tam koruma ile yola çıkan,
güvenli sürüş tekniklerine uyan, sevgi-saygı çerçevesini aşmayan arkadaşlardan oluşan Gebze Motosiklet Kulübü’nün amacı;
 
Gebze ve Çevresinde yaşayan bizimle aynı felsefede olan motorlu, motorsuz herkesi zaman zaman Toplantılar, Geziler düzenleyerek zaman zaman eğitimler, seminerler organize ederek belirli bir eğitim ve kültür seviyesinde buluşturmak, kaynaştırmaktır.
 
ikincil amacımız ise;
Ulaşabildiğimiz kadar çok kişiye ulaşıp onlara motosiklet kültürünü anlatmak ve bizleri anlamalarına yardımcı olmaktır.
 

Kurallarımız;

Bizler Gebze Motosiklet Kulübü üyeleri olarak örnek olmalıyız bu sebepten Kulübümüze katılmak istiyorsanız aşağıdaki maddeleri okumuş, benimsemiş , kabul etmiş ve uyguluyor olmanız gerekmektedir.
 

1. Motor kullanırken mutlaka bütün korumalar giyilmeli, Özellikle sürüş esnasında ASLA Kasksız binilmemeli ve tüm evraklar eksiksiz olmalıdır.

2. Gebze Motosiklet Kulübü sürüşlerinde asla yarış yapılmamaktadır.

3. Küçük düşürücü şakalar, kişilik haklarına aykırı ,gurubun bütünlüğünü bozacak, sınıflandırmaya ve kışkırtıcı davranışlarda bulunulmamalıdır.

4. Kulübümüzde kimse kimseden üstün değildir, ancak sağlıklı bir yönetim için sorumlu arkadaşların (Başkan veya Yöneticilere veya onların belirlediği kişilerin) tavsiye, istek ve yönlendirmelerine uyulması gerekmektedir. Organizasyon ve Sürüşlere katılmış iseniz bireysel değil GMK olarak hareket edildiğini kabul etmişsiniz demektir.

5. Herkes kendinden sorumludur, yukarıdaki şartlara uygun , başkasına zarar vermeden, yasalara , ahlaki kurallara ve GMK kurallarına uygun bir şekilde herkes eğlenebilir veya ibadetini yapabilir.

6. Eğer Facebook Gurubuna katılmış, Siteye üye olmuş veya oranizasyonumuza gelmişseniz yukarıda okuduğunuz şartları sağlamayı kabul etmişsiniz demektir.

7. Eğer Gebze Motosiklet Kulübü üyesi iseniz motosikletinizi kullanırken çevreyi rahatsız edici, tehlikeye atıcı davranışlardan kaçınmalı, toplum içinde ahlaki kurallar çerçevesini aşmamalısınız.Yukarıdaki maddeleri benimseyip uygulayacaksanız sizide aramızda görmekten onur duyarız..

 

Sık Sorulanlar ??

 

Motorum olması Şartmı?

Motorun olması şart değil.. Motorcu Ruhuna sahip olman ve Gebze Motosiklet Kulübü felsefesinde olman yeterli..
 

Kimler Katılabilir?

Herkes..
 

Neler Yapıyorsunuz?

Toplantılar, Geziler düzenliyoruz. Bilgi paylaşımında bulunuyor Eğitimler, Seminerler organize ediyoruz.
 

Yönetimdekilere ne zaman ve nasıl ulaşırım?

Her zaman BURAYI tıklayarak ulaşabilir, sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz.
 

Herhangi bir ücret ödeyecekmiyim?

HAYIR. Yediğiniz içtiğiniz vede benzin masrafınız size ait tabi 🙂