Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Motorum geldi, aileye hayırlı olsun :)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Motorumu dün akşam teslim aldım. Çok keyifliymiş :)

Batuhan
Batuhan hayırlı ugurlu olsun :çiçek: Allah kaza bela vermesin.
cbr 'ın en güzel rengini seçmişsin tebrik ederim.
Rodaj aşamasını bitir gezelim rahat rahat.
Batuhan motosikletin çok güzelmiş.Kazasız belasız uzun yıllar kullanman dileğiyle.
Teşekkürler arkadaşlar,
Rodaj kısa sürede biter :)
Bu arada ağabeyim, Mehmet bey'den F650GS biraz önce teslim aldı. Mehmet bey'de motoru bıraktı uçağa binecek, hayırlı yolculuklar.
(07-01-2011, 07:44 AM)Batuhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Teşekkürler arkadaşlar,
Rodaj kısa sürede biter :)
Bu arada ağabeyim, Mehmet bey'den F650GS biraz önce teslim aldı. Mehmet bey'de motoru bıraktı uçağa binecek, hayırlı yolculuklar.

Mehmet abiden moturu alan sizin abinizmiydi :] desenize ailecek motora biniyorsunuz.

İkinizede hayırlı olsun...

Rodajı erken bitir kamp için kartepeye gidelim :+1:
Batuhan hayırlı olsun. Hız yapma sakın bak. :çiçek:
Saat 18 30 cıvarında Bayramoğlunda gördüm. Hatt ayanımda arkadaşım vardı. Dedim ''cbr 250 ler çıkmaya başlamış piyasaya'' . Demek sendin o :)

Güzel motor hayırlı olsun. Buluşmaya getir inceleyelim. Benim kuzende almayı düşünüyo.
Vay Vay Vay... Maşşalah.. Çok güzel...

Hayırlı uğurlu olsun Batuhan.. Allah kaza bela vermesin.. :çiçek: Gmk
Tatlı getirmeyi unutma ama toplantıya :)
Biraz önce F650GS ile teste çıktım, CBR'la çok çok farklıymış yahu. Açıkçası daha rahat geldi. Yine de CBR derim :)
Hanım Salı günü İzmir'e gidiyor, yokken rodaj biter :)

Hız konusunda sizi dinleyeceğim, zira dün ist.ten getirirken yanımdan geçen arabaların rüzgarında tedirginliğimi hissettim. Sanırım alışmam zamam alacak. Biraz da stresten herhalde, geldiğimde ellerim ağırıyordu.

buluşmada görüşmek üzere, tatlıyla tatlanalım :)
Sayfa: 1 2 3 4 5 6