Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Yamaha Diversion (XJ6) incelemesi

(11-04-2015, 12:24 PM)Barış Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  bir dokun bin ah işit tamam motoru vermek istemiyorsun hamdi anladık :)

değişeceksek olur ben de vstrom kullanmış olurum hem :) yeni motor mu aldın abi sen? kortejde gördüm de sanki. deauville noldu ki? tatlın yendi mi? ben yemedim mesela:bilmem:

bak bak profilinde de motor modeli kısmına ADİDAS yazmış. Adidas ne abi? Yeni mi çıktı o motor :D
Ara

Ayakkabilari giyiyor toplantiya kosarak geliyor hamdi ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ara

teşekkürler.
Ara

İnceleme uzerinden 3 yil gecti. Tabi bu arada bende 3. Motora gectim.
Diversion
Fazer
vstrom
Versys

Arasinda gidip geliyordum ama hicbiri mt den aldigim keyfi veremeyecegi icin mt serisinde karar kildim.
Sonra deli surusunden vazgecip nc750x e gectim. E tabi yanina da ara sira simarmak icin msx aldim.

Ara

ersin NC sana çok yakıştı bir elemanın iki yarısı oldunuz :):) eskide kaldı mt günler artık fıtı fıtı  :şimarıkat:

(03-05-2018, 07:15 AM)Barış Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  ersin NC sana çok yakıştı bir elemanın iki yarısı oldunuz :):) eskide kaldı mt günler artık fıtı fıtı  :şimarıkat:

Aynen oyle valla. Nc insana sakinlik dinginlik veriyor. İstesende deliremiyorsun. Ama bacaksiza binince cosuyorum yine. MSX bildigin mt 0,5

Buçukluk.

Ara