Yorumları: 3,744
Konuları: 59
(05-17-2011, 07:57 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biriniz atıcı olsun bende yapacağım. Eski avcılardanım.
Fakat o anda tek teker geçecekde biri lazım. Hamit yapar onuda. Hatta birde GMK kartı verir o anda.
:hahaha: Cihan abi teker olayı motora zarar verdiği için girişmiyorum, ama sen iste yeter :tamam:
(05-17-2011, 08:06 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (05-17-2011, 08:01 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: :] tamam ben hatalıyım bu videoyu yayınlarken:] adamların günahını almışım :delü:
:)) onlar 130 da giderken kartvizit dağıtabiliyorlarmı ?
yada devamlı duvara yada önde giden arabaya patlıyorlarmı ( ben) :))
Patladı gitti Emo :P
(Son Düzenleme: 05-17-2011, 08:48 AM, Düzenleyen:
MaRaNtZz.)
Yorumları: 3,688
Konuları: 269
(05-17-2011, 10:03 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (05-17-2011, 08:39 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (05-17-2011, 08:01 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: :] tamam ben hatalıyım bu videoyu yayınlarken:] adamların günahını almışım :delü:
Yaa anladım şimdi değilmi? GMK'nın alayı hatalı zaten. O sebeple biz hata bulamadık. Bize herşey normal.
Bak Murat sana bişi diyim. Daha yeni üye oldum bu gruba ve bir organizasyona katıldım. İlk gidişim. Deniz kenarına gidip mangal yapacağız dediler. Fakat geçeceğimiz yolda o gün şans semt pazarı kurulu. Bunlar varya o semt pazarına daldılar, düşün kaç motor ve pazar içinden tezgahlar direkler çadırlar arasından kıvırıyoruz. İnsanlar ekmek parası derdinde alış verişte biz ise onları itip kakıyoruz. Yediğimiz küfürün haddi hesabı yok. Yani GMK budur.
Cihan abi geçen gün Güvenli Sürüş 2 eğitiminde gördüğün hareketlerin pratiği idi onlar.. ücretsiz eğitim yani..
Direklerin arasından slalom yaptık.. :]
Bu arada bizi tanımayan misafir arkadaşlar da bu mesajı okuyup çekinmesinler..
Tehlike arz edecek bir durum yoktu.. çok kısa bir mesafede tenha olan pazara girip çıktık :tamam:
Tamam kabul abarttım biraz.
:çiçek:
Yorumları: 2,898
Konuları: 123
Rep Puanı:
0
Veyselin dediği gibi tehlike arz eden bi durum yoktu..
Bir pazar yerinde grup olarak motorlarla geçmenin bir tehlikesi yoktur...
Asıl tehlike ; daha önce bir motorcu grubu geçmiş olan pazarda, onlardan yarım saat sonra tek başına geçmektir...
(Son Düzenleme: 05-17-2011, 02:06 PM, Düzenleyen:
SEYFO.)