Yorumları: 4,266
Konuları: 97
kendimi hatırladım :]
Hamit ile turlamaya gidecektik motoru çıkardım ama çalışmıyor, akü bitti sandıydım... 30 dk kadar vurdurmaya çalıştım ileri git geri gel - ileri git geri gel :hö: olacak gibi değil.... Vazgeçtim motoru içeri götürüyorum, Hamit açma kapama tuşuna baktınmı diye sorunca yerlere yattık :]:]
Bazen insan unutabiliyor:tamam:
Yorumları: 3,744
Konuları: 59
(07-12-2011, 05:39 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kendimi hatırladım :]
Hamit ile turlamaya gidecektik motoru çıkardım ama çalışmıyor, akü bitti sandıydım... 30 dk kadar vurdurmaya çalıştım ileri git geri gel - ileri git geri gel :hö: olacak gibi değil.... Vazgeçtim motoru içeri götürüyorum, Hamit açma kapama tuşuna baktınmı diye sorunca yerlere yattık :]:]
Bazen insan unutabiliyor:tamam:
Evet yarım saat vurdurup, atletle devam edicek kadar terleyene kadar :hahaha:
(07-12-2011, 05:47 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet yarım saat vurdurup, atletle devam edicek kadar terleyene kadar :hahaha:
Çok yoruldum ve terledim hakkatenn...:hö:
Yorumları: 3,688
Konuları: 269
Motosiklet eğitimi aldığım her eğitmen motoru daima o kırmızı düğmeden kapayıp açmamı tenbihlemişlerdir. Elim alışsın diye.
İlk motorum twisterda alıştım buna sonra Transalpi almıştım. Motoru teslim aldım ilk bir benzinciye girdim ve benzin için stop ettim. Sonra bir türlü çalışmaz allahım dedim tamam adam bana bu motoru kaptırdı motor kaput. Deli olucam. Tabi heyecanda var akıl yerinde değil ne yaptığımı bilmiyorum. Çektim kenara ne olabilir diye düşünüyorum. 10-15 dakika geçti sonunda o lanet kırmızı düğmeyi gördüm tekrar. :]
(Son Düzenleme: 07-12-2011, 08:16 AM, Düzenleyen:
Cihan.)
(07-12-2011, 08:16 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Motosiklet eğitimi aldığım her eğitmen motoru daima o kırmızı düğmeden kapayıp açmamı tenbihlemişlerdir. Elim alışsın diye.
İlk motorum twisterda alıştım buna sonra Transalpi almıştım. Motoru teslim aldım ilk bir benzinciye girdim ve benzin için stop ettim. Sonra bir türlü çalışmaz allahım dedim tamam adam bana bu motoru kaptırdı motor kaput. Deli olucam. Tabi heyecanda var akıl yerinde değil ne yaptığımı bilmiyorum. Çektim kenara ne olabilir diye düşünüyorum. 10-15 dakika geçti sonunda o lanet kırmızı düğmeyi gördüm tekrar. :]
abi seninkide fenaymış :) ama sen düşünmüşsün 10-15 dk niye çalışmaz diye :) ben düşünmeden kafadan akü bitmiştir diye ugraştım durdum...
Yorumları: 4,259
Konuları: 128
Rep Puanı:
0
Yılmaz, teknik alemde şöyle bir söz vardır.
---- ÇALIŞIYORSA, ELLEME -------
Ne diye karıştırırsın bujiyi, aküyü. Yağla zinciri gitsin.
Bir de şunu dene....
----- CTRL + ALT + DEL -------
Yorumları: 1,946
Konuları: 35
sanıyorum hepimizin başından geçti. aynı durum
ve hala herşeyden sonra aklımıza geliyor. bu lanet düğmee:P:P:]
Yorumları: 4,189
Konuları: 241
Rep Puanı:
0
Geçmiş olsun yılmaz olur böyle şeyler bende bi defasında doktor ercana motoru ittirmiştim çalışmıyor diye :]:]:]:]
Yorumları: 7,590
Konuları: 850
Rep Puanı:
0
|: BRh+
|: Vstrom DL650
:+1:
kendimi hatırladım :]
DijitalTurk |
Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)