Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

CBF 150 SORUN VAR ANLAMADIM?

kendimi hatırladım :]

Hamit ile turlamaya gidecektik motoru çıkardım ama çalışmıyor, akü bitti sandıydım... 30 dk kadar vurdurmaya çalıştım ileri git geri gel - ileri git geri gel :hö: olacak gibi değil.... Vazgeçtim motoru içeri götürüyorum, Hamit açma kapama tuşuna baktınmı diye sorunca yerlere yattık :]:]
Bazen insan unutabiliyor:tamam:
Ara

(07-12-2011, 05:39 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  kendimi hatırladım :]

Hamit ile turlamaya gidecektik motoru çıkardım ama çalışmıyor, akü bitti sandıydım... 30 dk kadar vurdurmaya çalıştım ileri git geri gel - ileri git geri gel :hö: olacak gibi değil.... Vazgeçtim motoru içeri götürüyorum, Hamit açma kapama tuşuna baktınmı diye sorunca yerlere yattık :]:]

Evet yarım saat vurdurup, atletle devam edicek kadar terleyene kadar :hahaha:
Ara

(07-12-2011, 05:47 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Evet yarım saat vurdurup, atletle devam edicek kadar terleyene kadar :hahaha:

Çok yoruldum ve terledim hakkatenn...:hö:
Ara

Motosiklet eğitimi aldığım her eğitmen motoru daima o kırmızı düğmeden kapayıp açmamı tenbihlemişlerdir. Elim alışsın diye.
İlk motorum twisterda alıştım buna sonra Transalpi almıştım. Motoru teslim aldım ilk bir benzinciye girdim ve benzin için stop ettim. Sonra bir türlü çalışmaz allahım dedim tamam adam bana bu motoru kaptırdı motor kaput. Deli olucam. Tabi heyecanda var akıl yerinde değil ne yaptığımı bilmiyorum. Çektim kenara ne olabilir diye düşünüyorum. 10-15 dakika geçti sonunda o lanet kırmızı düğmeyi gördüm tekrar. :]
Ara

(07-12-2011, 08:16 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Motosiklet eğitimi aldığım her eğitmen motoru daima o kırmızı düğmeden kapayıp açmamı tenbihlemişlerdir. Elim alışsın diye.
İlk motorum twisterda alıştım buna sonra Transalpi almıştım. Motoru teslim aldım ilk bir benzinciye girdim ve benzin için stop ettim. Sonra bir türlü çalışmaz allahım dedim tamam adam bana bu motoru kaptırdı motor kaput. Deli olucam. Tabi heyecanda var akıl yerinde değil ne yaptığımı bilmiyorum. Çektim kenara ne olabilir diye düşünüyorum. 10-15 dakika geçti sonunda o lanet kırmızı düğmeyi gördüm tekrar. :]

abi seninkide fenaymış :) ama sen düşünmüşsün 10-15 dk niye çalışmaz diye :) ben düşünmeden kafadan akü bitmiştir diye ugraştım durdum...
Ara

Yılmaz, teknik alemde şöyle bir söz vardır.
---- ÇALIŞIYORSA, ELLEME -------

Ne diye karıştırırsın bujiyi, aküyü. Yağla zinciri gitsin.

Bir de şunu dene....
----- CTRL + ALT + DEL -------
Ara

sanıyorum hepimizin başından geçti. aynı durum

ve hala herşeyden sonra aklımıza geliyor. bu lanet düğmee:P:P:]
Ara

Geçmiş olsun yılmaz olur böyle şeyler bende bi defasında doktor ercana motoru ittirmiştim çalışmıyor diye :]:]:]:]

:+1:

kendimi hatırladım :]

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

(07-12-2011, 05:39 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  kendimi hatırladım :]

Çalışmayınca afalladım durduk yere ne oldu diye :]:]
(07-12-2011, 08:16 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Motosiklet eğitimi aldığım her eğitmen motoru daima o kırmızı düğmeden kapayıp açmamı tenbihlemişlerdir. Elim alışsın diye.

Titiz ve dikkatli bir sürücüyümdür hızı sevmem kendimi ve motorumu bildiğim için çalışmayınca nazara inanır oldum :P:P :]
tekrar teşekkür ederim Mehmet abicim :çiçek::çiçek:

(07-12-2011, 09:05 AM)baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Geçmiş olsun yılmaz olur böyle şeyler bende bi defasında doktor ercana motoru ittirmiştim çalışmıyor diye :]:]:]:]

Teşekkür ederim :çiçek:
(07-12-2011, 08:55 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Yılmaz, teknik alemde şöyle bir söz vardır.
---- ÇALIŞIYORSA, ELLEME -------

Ne diye karıştırırsın bujiyi, aküyü. Yağla zinciri gitsin.

Bir de şunu dene....
----- CTRL + ALT + DEL -------

Haklısın abi ama motoru yeni aldım aküsüne bakmamıştım Allahdan bakmışım bir oksitlenme olmuş ki ben hayatımda hiç o kadar tortu pislik görmedim :sinirli: sende görmüş olsan hak verirdin :tamam:

imag0069d.th.jpg
Habu Sevdaluk Beni 7
:kaptan:
Yılmaz Çoban | Siyahinci Gmk
PHP Kod:
Honda CBF 150