Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

TEŞEKKÜRLER Birkan ATASEVEN

Gecmis olsun kardesim yeni gordum :(
Ara

eywallah abi saollasın ya dolmusun teki geldi vurdu
Ara

allah beterlerinden saklasın hepimizi korusun rabbim sanada geçmiş olsun kardeşim.

Pantolonunu çıkartmadan alabileceğin en büyük zevktir motorsiklet...
Ara

teşekkür ederim
Ara

Bende hastaneye ilk geldigimde bizim klup komple buradaydi. Kaza yaptigimda bilincim yerimdeydi hemen whatsap a yazdim herkezin haberi olsun diye ama şimdi mehmet kutay abim kizmistir neden acil gidiyoruma yazmadimda geyige yazdim diye onuda aciklayayim ambulanstaki gemsireler telefon kullanmama kizdilar ondan yazamadim acil ve gidiyorum grubuna herkes kask kullandın ve kasktanda grçtim herkez full korumalı elbiselerle kullansın motoru nerede ne başınıza geleceği belli olmuyor benim çarptığım arabayı 16 yaşında bir çocuk sürüyordu ve tecrube sıfırdı geri geri gelirken sağına soluna bakmamıştı bile baksaydı beni hertürlü farkeder durur ve geçmemi beklerdi.

Hayat olduğun yerde...
Ara

kardeşim verilmiş sadakamız varmış harbıden :.(
Ara

Kazalar bir şekilde iki kişinin bir anlık hatası(dikkatsizliği-tecrübesizliği vs.)nedeniyle oluşur.
Bazen bir kişinin yapabileceği kazalarda vardır ve karşı tarafın dikkati ile ucuz atlatılan kazalar olabilir bunlar.Bazen ne kadar dikkat edilse de hatayı yapanın yaptığı olumsuzluktan kurtulamaz ve kazaya karışırsınız.

Her durumda kazalardan korunmak için uyanık, aklı başında ve doğru anda doğru yerde olmak gerekmektedir.

Neyse ki her iki kazamız da ucuz atlatılmış.

Tekrar geçmiş olsun Gmk

Ara

Sağol abi kaza geliyorum demezmiş demiş atalarımız olacağı varmış oldu. Keşke olmasaydı ama keşkelerlede bişey değişmiyo. Başa gelen çekilir yapcak bişey yok.

Hayat olduğun yerde...
Ara