Yorumları: 3,688
Konuları: 269
(02-09-2013, 08:50 AM)Seckin Tunali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cihan abi ordaki eğitmenler kurs esnasında sevgilileri ile fingirdeşip mesajlaşıyorlar ( murat hoca hariç) aman sen onlara uyma bide sürekli hava atmaya çalışıyorlar...
Seço daha önce GS2 için gitmiştim 3 eğitmen vardı başımızda, daha doğrusu dönüşümlü yada ikisi birden gelip gidiyorlardı. Neyse zaten acemi değiliz artık. Benim amacım CBF1000 ile dar alan dönüşler, sekiz çizme U dönüş vs. için pratik yapmak. Kendi motorumu riske atmadan aynı motorlarla alıştırma yapmak kısaca.
Yorumları: 2,345
Konuları: 98
Rep Puanı:
0
(02-09-2013, 10:15 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (02-09-2013, 08:50 AM)Seckin Tunali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cihan abi ordaki eğitmenler kurs esnasında sevgilileri ile fingirdeşip mesajlaşıyorlar ( murat hoca hariç) aman sen onlara uyma bide sürekli hava atmaya çalışıyorlar...
Seço daha önce GS2 için gitmiştim 3 eğitmen vardı başımızda, daha doğrusu dönüşümlü yada ikisi birden gelip gidiyorlardı. Neyse zaten acemi değiliz artık. Benim amacım CBF1000 ile dar alan dönüşler, sekiz çizme U dönüş vs. için pratik yapmak. Kendi motorumu riske atmadan aynı motorlarla alıştırma yapmak kısaca.
evet aslında bu acıdan düşününce gayet mantıklı gibi duruyor...
Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..