Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Güven ,özveri ve tecrübe ister tabi bu dediğin Murat abi :) Güzel taktik.
Emrullah totomu ısıran köpeği bende ısırırım.
Yorumları: 3,744
Konuları: 59
(08-26-2011, 05:26 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (08-25-2011, 03:12 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Onlarında duyguları var canım. Horgörmeyin garipleri. Kafasında kocaman kask gürültülü hareket eden bir aletin üstünde ne olduğu belli olmayan bir yaratık ona doğru geliyo. Köpek ne yapsın :hö:
totonu kaptırdığında düşüncelerini merak ediyorum :)
Acı, nefret ve yanma :hahaha:
Yorumları: 1,946
Konuları: 35
ben bu durumlarda ne kadar hoş karşılamasamda genelde üzerine sürüp ufak bir tekmeyle karışık yusuuuf darbesinde bulunuyorum. sakın eleştirmeyin paçamın dibinden koştukları için yusuf beni gaza getiriyor.:]
Beni hiç kovalamadı daha köpek :bilmem:
Yorumları: 1,946
Konuları: 35
öyle bir şansı olmadığını anladığından olabilir hamit:] çita bile 120 km yapıyo gariban köpek napsınn :P:P:]:]
Yorumları: 371
Konuları: 8
Rep Puanı:
0
Bi de fiziksel olarak inceleyelim olayi. Seyir halindeyken kopegin yandan yaklasip da bi tarafimizi dislemesi fiziksel olarak imkansiz. Hayvan manyak olur da tos vurmayacagina gore yaklastigimizda virajina gore hafifce gazi acip mekandan uzayabiliriz. Tabi bunlarin deneyimlileri var, kangal olanlari akilli, yandan cullanip da devirmeye kalkar mi bilmiyorum. Bu durumda da ikna etme yontemini denememizde fayda var. Yaptigi seyin ne kadar anlamsiz ne kadar gereksiz ve ayip bir hareket oldugunu anlatirsak, hayvanlik etmeyip de dinlerse bizi.. kafasi karistigi o anda hoop uzariz..
Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA
(08-28-2011, 12:34 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: öyle bir şansı olmadığını anladığından olabilir hamit:] çita bile 120 km yapıyo gariban köpek napsınn :P:P:]:]
Haklısın Onur bunu düşünmedim hiç :):)