Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Motosiklet muayene

http://www.haber3.com/motosiklet-muayene...z1rYPgR4Zo

809536.jpg
Ara

Bizde malum sorun olmuyor fakat uzak diyede muayeneye girmemek olmaz :bilmem:
Ara

anadoluda ki muayne istasyonlarının durumunu bilmiyorum ama istanbulda böyle bir sorun varsa bence kullanıcıların işgüzarlığı var nedemek muayne istasyonu uzak yaa saçma geldi bu durum bana. Ama devletin biraz çaba sarfetmesi güzel.
Ara

motosiklet muayenesinde kontrol noktaları

http://www.tuvturk.com.tr/userfiles/docu..._A4-01.pdf
Ara

ilk defa muayneye giricem önümüzdeki ay umarım muayne istasyonundaki görevliler motorlardan anlıyorlardır.
Ara

Benimde Mayısta muayene. Gebze'de Orhanlı'da yaptırmıştım daha önce aracın muayenesini. Yine oraya giderim.
Ara

gercekten güzel bi duyuru ama bana göre yetkililer diyim bence maksatları muayene değil para kazanmak :) yoksa işlerini güclerini bırakıp sehir merkezlerine istasyon acmazlar diye düşünüyorum :)
Ara

Arkadaşlar bir diğer konuyuda motorumu satarken farkettim. Honda'nın Ankara'dan öte yetkili servisi yok. Bu şartlarda 0 km yada garantisi devam eden bir motoru örneğin karadeniz bölgesinde yetkili olmayan bir servise götürünce motor garanti kapsamı kalıyor.
Bizler bu bölgede şanlıyız, 15-20 km'de bir yetkili servis bulmak mümkün. Ayrıca merak ettim bizim uşaklar neden karadeniz bölgesinde Honda bayii açmıyorlar ? (servis/satış)

:tr:
ly2x6.gif
Ara

Motor işini henüz keşfedemediler Batu. Daha doğrusu motosiklet bilinciyle de alakalı bir durum. Satış hedefleri vs. de etkili.
Ara

(04-10-2012, 07:32 AM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  ilk defa muayneye giricem önümüzdeki ay umarım muayne istasyonundaki görevliler motorlardan anlıyorlardır.

Ben muayeneye Gebze deki TUV de girmiştim, görevliler oldukça kibar ve anlayışlı kişiler, birkaç ayrıntıya baktılar birde fren için benim kullanmamı istediler o kadar :tamam:
Ara