Yorumları: 3,688
Konuları: 269
Dopamin, kızım evladım bak çocuk güzel dil dökmüş, yap şu motoru Seçonun üzerine yada bir motor al çocuğa.
Yorumları: 3,196
Konuları: 140
Rep Puanı:
0
Seçoo görüşürüz kardeşim kendine iyi bakasın :bye::bye:
Yorumları: 2,345
Konuları: 98
Rep Puanı:
0
(02-15-2013, 02:23 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dopamin, kızım evladım bak çocuk güzel dil dökmüş, yap şu motoru Seçonun üzerine yada bir motor al çocuğa.
abi motoru ben istiyerek kendi üstüme almadım yakıt fişlerini gider olarak göstermek için..
Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Yorumları: 992
Konuları: 5
Rep Puanı:
0
nice senelere sevdiklerinle beraber
Yorumları: 128
Konuları: 5
Rep Puanı:
0
Ama Cihan abi, söyledim motoru alırken, bak aşkım yapma etme, git al evraklarını sağdan soldan dedim, birkaç saatini alır dedim, eşin de olsa el kızıdır, güvenme, alır motoru altından dedim dinlemedi. Yook hemen ruhsatı alalım, Yalova festivaline yetişelim diye benim her daim eczanede hazır bulunan dosyalanmış haldeki evraklarımı aldı. Benim de işime geldi. Şimdi ben olmadan Yunanistan bile almıyor kocamı :).
Yorumları: 83
Konuları: 4
Rep Puanı:
0
ablaların en bitanesi, en şahanesi, iyi ki doğurmuş seni anneciğin =) hep mutlu olasın :çiçek:
Yorumları: 193
Konuları: 14
Rep Puanı:
0
doğum günün kutlu olsun nice senelere :alkış:
BİSİKLETİN ARKA tekerleğine PET ŞİŞESİ SIKIŞTIRIP MOTOR
SESİ ÇIKARMAYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARDIK BİZ.... :enen:
Yorumları: 497
Konuları: 17
Nice saglik huzur dolu coluklu cocuklu yillara:)
Yorumları: 1,089
Konuları: 45
Rep Puanı:
0
doğum günün kutlu olsun. sevdiklerin ve sevenlerinle, sağlıklı, mutlu, uzun ve teker üstünde yaşa. taş tekerinize, dizleriniz yere değmesin. sevgi ve selamlarımla...
Teker üstü olsun...