Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Haydi Karting'e gidelim...

BEN GELİYORUMMM.!! birinci olmak için..:P:]

Gmk
Ara

(02-28-2011, 05:23 PM)similyen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  gelemeye bilirim gelirsemde binmem. Sonra başım çok ağrıyooo.

Doctor sen gelmesen olmaz :dur:
(02-28-2011, 06:27 PM)veysel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(02-28-2011, 06:25 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Bak Paintball'da olur. Hatta daha iyi olur.Fakat Gebze'de giden arkadaşlarım vardı buralarda biryere gitmişler çok küçük ve sadece sac levhaları dikmişler boylamasına o kadar.

Evet malesef Tavşanlı'daki paintball öyle :.(

Gebzede paint ball yapılmaz hocam o kadar çok güzel uygun yerler varki burda kimse açmıyor.
(02-28-2011, 07:14 PM)tuna41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  BEN GELİYORUMMM.!! birinci olmak için..:P:]

Gmk

gel gel birinciyi arıyorduk bizde :P
Ara

Benimde Çarşamba akşamı yada perşemmbe sabahı Konyaya gitme durumum var eğer çarşamba akşamı gitmezsem gelirim. Anahtar koleksiyonuma birkaç yeni üye daha fena olmaz... Alırım anahtarlarınızı.:))
Ara

(03-01-2011, 01:42 PM)dejavu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Benimde Çarşamba akşamı yada perşemmbe sabahı Konyaya gitme durumum var eğer çarşamba akşamı gitmezsem gelirim. Anahtar koleksiyonuma birkaç yeni üye daha fena olmaz... Alırım anahtarlarınızı.:))

Hasan abi, Çarşamba gitmezsen eğer seni bekliyoruz, benim anahtarda senin artık yapcak bişiy yok :]
Ara

arkadaşlar bu paint boll olayının üzerine düşerseniz kartepeyi tavsiye ederim eğer isterseniz organizasyonu ben yapabilirm.

fakat bence havaların birazdaha iyi olmasını bekleyelim.

he bu arada yuvacıkta kide fena değil :+1:Gmk:+1:
Ara

(03-01-2011, 06:32 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  arkadaşlar bu paint boll olayının üzerine düşerseniz kartepeyi tavsiye ederim eğer isterseniz organizasyonu ben yapabilirm.

fakat bence havaların birazdaha iyi olmasını bekleyelim.

he bu arada yuvacıkta kide fena değil :+1:Gmk:+1:

HoOoooOooOooooooP

Top sende Onur :tamam:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

arkadaşlar havalar düzelir düzelmez bir başlık altında toplanıp paint ball olayına giriyoruz ozaman.

umarım katılım 10 u geçer indirimler fena olmuyor :P:P:+1::+1:
Ara

olur olur..

gitmek için uygun bir zaman ayarladığında azcık öncesinde bir başlık açarız :tamam:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Onur kılavuz olursan geliriz tabi :) yeterki başlığı görelim...:çiçek:
Ara

Bence 10 kişi havada karada olur :)
Ara