Yorumları: 136
Konuları: 20
Çok büyük geçmiş olsun . :çiçek:Gerçekten ucuz atlatmışsınız .
Yorumları: 211
Konuları: 2
teşekkürler arkadaşlar önlemi almasaydık kasktı vesaire paraylada atlatamazdık.siz siz olun kaskınınzı takın!
Yorumları: 55
Konuları: 1
Çok büyük geçmiş olsun........ allah beterinden saklasın
:çiçek:
Yorumları: 45
Konuları: 5
Yorumları: 136
Konuları: 17
Rep Puanı:
0
çok geçmiş olsun zeynep zordur motor kazası bilirim
Yorumları: 21
Konuları: 3
Çok geçmiş olsun, yeni okuyorum kazanızı, kusuruma bakmayın. Ben böyle bol kas ağrılı kazalar için daha doğrusu yola devam edebilmek için hafif kas gevşetici haplar taşırım lakin yolda çok uzun kalmamak gerekiyor. Kazanın da etkisiyle bir iki saat sonra ilaçlar ne kadar hafif olsalar da ağır uyku yapıyorlar. (dipnot)
(Son Düzenleme: 05-28-2013, 09:10 PM, Düzenleyen:
yıldıray uzun.)
Yorumları: 1,089
Konuları: 45
Rep Puanı:
0
geçmiş olsun. bir daha da olmadın. hiç birimize...
Teker üstü olsun...
Yorumları: 26
geçmiş olsun, kaza geçirmiş olmanıza üzüldüm fakat yine de bukadarla atlatmış olmanıza sevindim, daha kötüsü olmamış. Herzaman güvenlik...
(05-28-2013, 09:09 PM)yıldıray uzun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok geçmiş olsun, yeni okuyorum kazanızı, kusuruma bakmayın. Ben böyle bol kas ağrılı kazalar için daha doğrusu yola devam edebilmek için hafif kas gevşetici haplar taşırım lakin yolda çok uzun kalmamak gerekiyor. Kazanın da etkisiyle bir iki saat sonra ilaçlar ne kadar hafif olsalar da ağır uyku yapıyorlar. (dipnot)
evet kas ve kemik ağrısı çok yoğun oldu kaza sonrası bir ertesi gün tüm vucdm ağrıdı omuzum şiişti sıcaklığıyla hissedemedim yavaş yavaş toparladım keşke herkes bizim kadar şanslı olabilseydi...
(05-29-2013, 01:05 AM)metin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: geçmiş olsun. bir daha da olmadın. hiç birimize...
abi diyecek birşeyler bulamıyorum...
(Son Düzenleme: 05-29-2013, 08:55 AM, Düzenleyen:
zeynep barış.)