Yorumları: 45
Konuları: 5
Mrb. arkadaşlar
cbf 150 kullanıcısıyım ve motorumun amacına ulaştığını düşünüyorum (başlanğıç motoru=) cc yükseltmek istiyorum ve bazı markalar arasında kararsız kalıyorum... honda cb600 hornet düşünüyorumm amaseçenekler arasında kawasaki er-6n ,z750 suzuki gsr600 yamaha-fz6 Bilgili arkadaşlarımın desteğini bekliyorum... =) benim seçimim fiyat ve teknik servis kolaylığı nedeniyle hornetden yana
Yorumları: 3,688
Konuları: 269
(06-09-2013, 08:18 AM)mehmetcsr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mrb. arkadaşlar
cbf 150 kullanıcısıyım ve motorumun amacına ulaştığını düşünüyorum (başlanğıç motoru=) cc yükseltmek istiyorum ve bazı markalar arasında kararsız kalıyorum... honda cb600 hornet düşünüyorumm amaseçenekler arasında kawasaki er-6n ,z750 suzuki gsr600 yamaha-fz6 Bilgili arkadaşlarımın desteğini bekliyorum... =) benim seçimim fiyat ve teknik servis kolaylığı nedeniyle hornetden yana
Mehmet bazı modellerde cc ve HP karşılıkları doğrusal değil. Yani 150 cc 12 Hp bir modelden 600cc 100Hp ve üzeri modellere geçmekten bahsediyorsun.
Motor hacmin 4 kat artacak gücün ise 10 kat bunu dikkat çekmek istedim sadece. Daha ileri modellere geçerken bunu göz ardı etmeyin herşey cc değil.
150-250-650-1000 cc şeklinde büyüttüm motorlarımı ve güçler şöyleydi
12-26-53-107 Hp. Her modelide en az 10 bin km. kullandım.
Yorumları: 7,590
Konuları: 850
Rep Puanı:
0
|: BRh+
|: Vstrom DL650
bana soracak olursan da direk 600 lük 4 silindir bir makinaya geçme derim..
tecrübelerimizi dinlemez , illa geçeceğim dersen de yamaha parça ve servis açısından en uygunudur önceliğini bu yönde kullanmanı tavsiye ederim.
DijitalTurk |
Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)
250cc bir ara motoru bende çok düşündm ama honda cbr250 almayı düşünüyordum fakat alması basit olucakdı fakat 2.el satarken hem zorluk yaşatıcak ve hemde maddi acıdan baya bi zarar ediçeğimi düşündüğümden bu modelden vazgeçdim. Açıkcası kararsızlık devam ediyor =)
sanırım yamaha xj6 naked en uygunu =)
(Son Düzenleme: 06-09-2013, 02:55 PM, Düzenleyen:
mehmetcsr.)
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Parada zarar etmek canda zarar etmekten iyidir. Bende direkt olarak buyuk motorda baslayanlardanim ve en az 3 ciddi kaza ve turlu tehlikeler atlattim. Allah korudu ufak tefek seylerle ayaga kalktim ama kimi zaman birkez daha ayaga kalkma firsati verilirken kimi zamanda tam tersi olabiliyor. İcini karartmak olarak algilama ama 250'lik bir motor al 1 sene kullan. 2000 tl lik zararin belki olur ama kazanacagin tecrube cok daha fazlasi olacak.
Yorumları: 193
Konuları: 14
Rep Puanı:
0
Diğer arkadaşlarımında belirtiği gibi bende aynı düşüncedeyim sıralı cc büyütmek en güzeli ve hepsini keyfi farklı oluyo.:bye:
BİSİKLETİN ARKA tekerleğine PET ŞİŞESİ SIKIŞTIRIP MOTOR
SESİ ÇIKARMAYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARDIK BİZ.... :enen:
Yorumları: 136
Konuları: 17
Rep Puanı:
0
dostum al bir tane cbr 250 r
kawasaki er-6n yada f 2012 model için ne dersiniz çift silindir ve 71 hp yakıt tüketimide idieal çift silindir olması bunu bir ara motor olarak kabul edilirbi durum yaparmı acaba =)
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
2 silindir olması onu masum kılmaz. Biliyosundur Ducati'de 2 silindir. 71 Bg hafife alınacak bir beygir gücü değil.
Senin gönlünde hızlı ve güçlü bir makine var. Bu konuda karar sana kalmış.
Biz sadece görüşümüzü bildirmekle mükellefiz.