Bende biliyorsunuz bir DL kullanıcısıyım her DL kullanıcısının da kabul edeceği, yada kullanmayanlarında kabul edeceği kimisi diğer motosikletler ile ortak dermansız hastalıkları vardır.
1)Tasarım(motorun tipi): Her şeyin bir sınırı olmalı Vstrom gereğinden fazla güzel bir motosiklet en az tahminen 5 arkadaşımın whats app profilinde benim Vstrom um ile çekildi. Ve fazla çekici kendisi ve heybetli geçen gün motoru bir Kawa 250 ninja nın yanına park ettim güvenlik yanıma geldi dedi çekermisin motoru dedim neden ? dedi yanındakini yerse karışmam dedi:]:]
2)Bağımlılık yapıyor: ne yazık ki bu çoğu motorun ve DL nin dermansız hastalığı bağımlılık yapıyor insanın gözü ondan başkasını görmüyor bazı ilişkileri sonlanıyor.Kendisine bile bile sokak kapısı anahtarı yaptırmıyor ki girip çıkarken garajdan mecburi geçsin onu görebilsin.
3)Zor bir kız: halen DL ye ilk bindiğim günü hatırlıyorum nasıl da motor u taşırken hangi vites te olduğumu düşünürken zorlanıyordum viraja yatıp kalmak dinamikleri bir tuhaf geliyordu. DL biraz çekingen bir kızdır zor açılır alışması biraz zaman alır ama zaman içinde ona alıştım o da bana alıştı sonra aramızda aşk başladı.
MUTLAKA DEVAM EDECEĞİM FIRSAT BULUNCA BİRAZ KISA OLDU KUSURA BAKMAYIN SAAT KAÇ OLMUŞ YA AMA SON OLARAK DL650-1000 KESİNLİKLE BİR TOP MODEL DEĞİLİDİR DÜNYANIN EN GÜZEL MOTORU DEĞİLDİR AMA VSTROM SİZİ ASLA YARIYOLDA BIRAKMAYAN SİZİNLE YAŞLANABİLECEK GAYET ALIMLI GÜZEL VE SİZİ SEVEN BİR MOTORDUR BELKİ BİR DUCATİ PANİGALE R KADAR DİKKAT ÇEKMEYEBİLİR AMA ONA ALIŞINCA O SİZİN İÇİN HEPSİNDEN GÜZELDİR ÇÜNKÜ ARTIK ONUN YERİ MİLLETİN GÖZÜNDE DEĞİL SİZİN KALBİNİZDEDİR.
VE SON OLARAK BİR FOTOĞRAF