Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Suzuki DL650 A Vstrom

İmkanın varsa kesinlikle ikinci motor olarak al. otomatik vitesten geçince epey zor geldi. atrı ve eksilerini kıyaslayınca şimdilik eksideyim diyebilirim.. Şu an itibariyle fikrim; integra daha iyi bir alternatif.

Ama tabi bu senin kullanmak istediğin yollar, araçtan ne beklediğin, vs. pek çok değişkenle alakalı
Ara

hayırlı olsun tekrar. muhtemelen yakın zamanda bende bir dl 650 alacam.
Ara

millet DL'lendi :delü:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

biir aleeev gibiiii DL maviii :gitarcı:
Ara

(04-25-2014, 09:19 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  millet DL'lendi :delü:

:hahaha: toplantıya xmax ile geldim kendimi yetim gibi hissettim.
Ara

DL iyidir..bunu herkes bilir enduro olsun olmasın DL iyidir...gaza bastın mı gider frene bastın mı durur yani DL iyidir...çamur atmanıza gerek yok çünkü çamurda da gider...hayali değil gerçektir...DL dir ne yapsa yeridir. ...:)

Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Ara

Bende biliyorsunuz bir DL kullanıcısıyım her DL kullanıcısının da kabul edeceği, yada kullanmayanlarında kabul edeceği kimisi diğer motosikletler ile ortak dermansız hastalıkları vardır.

1)Tasarım(motorun tipi): Her şeyin bir sınırı olmalı Vstrom gereğinden fazla güzel bir motosiklet en az tahminen 5 arkadaşımın whats app profilinde benim Vstrom um ile çekildi. Ve fazla çekici kendisi ve heybetli geçen gün motoru bir Kawa 250 ninja nın yanına park ettim güvenlik yanıma geldi dedi çekermisin motoru dedim neden ? dedi yanındakini yerse karışmam dedi:]:]
2)Bağımlılık yapıyor: ne yazık ki bu çoğu motorun ve DL nin dermansız hastalığı bağımlılık yapıyor insanın gözü ondan başkasını görmüyor bazı ilişkileri sonlanıyor.Kendisine bile bile sokak kapısı anahtarı yaptırmıyor ki girip çıkarken garajdan mecburi geçsin onu görebilsin.
3)Zor bir kız: halen DL ye ilk bindiğim günü hatırlıyorum nasıl da motor u taşırken hangi vites te olduğumu düşünürken zorlanıyordum viraja yatıp kalmak dinamikleri bir tuhaf geliyordu. DL biraz çekingen bir kızdır zor açılır alışması biraz zaman alır ama zaman içinde ona alıştım o da bana alıştı sonra aramızda aşk başladı.

MUTLAKA DEVAM EDECEĞİM FIRSAT BULUNCA BİRAZ KISA OLDU KUSURA BAKMAYIN SAAT KAÇ OLMUŞ YA AMA SON OLARAK DL650-1000 KESİNLİKLE BİR TOP MODEL DEĞİLİDİR DÜNYANIN EN GÜZEL MOTORU DEĞİLDİR AMA VSTROM SİZİ ASLA YARIYOLDA BIRAKMAYAN SİZİNLE YAŞLANABİLECEK GAYET ALIMLI GÜZEL VE SİZİ SEVEN BİR MOTORDUR BELKİ BİR DUCATİ PANİGALE R KADAR DİKKAT ÇEKMEYEBİLİR AMA ONA ALIŞINCA O SİZİN İÇİN HEPSİNDEN GÜZELDİR ÇÜNKÜ ARTIK ONUN YERİ MİLLETİN GÖZÜNDE DEĞİL SİZİN KALBİNİZDEDİR.

VE SON OLARAK BİR FOTOĞRAF140428231320_VSTROM.jpg

SUZUKI DL 650 VSTROM GEISTERJAGER
Ara

(04-28-2014, 11:06 PM)Eren ÖZLER Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Bende biliyorsunuz bir DL kullanıcısıyım her DL kullanıcısının da kabul edeceği, yada kullanmayanlarında kabul edeceği kimisi diğer motosikletler ile ortak dermansız hastalıkları vardır.

1)Tasarım(motorun tipi): Her şeyin bir sınırı olmalı Vstrom gereğinden fazla güzel bir motosiklet en az tahminen 5 arkadaşımın whats app profilinde benim Vstrom um ile çekildi. Ve fazla çekici kendisi ve heybetli geçen gün motoru bir Kawa 250 ninja nın yanına park ettim güvenlik yanıma geldi dedi çekermisin motoru dedim neden ? dedi yanındakini yerse karışmam dedi:]:]
2)Bağımlılık yapıyor: ne yazık ki bu çoğu motorun ve DL nin dermansız hastalığı bağımlılık yapıyor insanın gözü ondan başkasını görmüyor bazı ilişkileri sonlanıyor.Kendisine bile bile sokak kapısı anahtarı yaptırmıyor ki girip çıkarken garajdan mecburi geçsin onu görebilsin.
3)Zor bir kız: halen DL ye ilk bindiğim günü hatırlıyorum nasıl da motor u taşırken hangi vites te olduğumu düşünürken zorlanıyordum viraja yatıp kalmak dinamikleri bir tuhaf geliyordu. DL biraz çekingen bir kızdır zor açılır alışması biraz zaman alır ama zaman içinde ona alıştım o da bana alıştı sonra aramızda aşk başladı.

MUTLAKA DEVAM EDECEĞİM FIRSAT BULUNCA BİRAZ KISA OLDU KUSURA BAKMAYIN SAAT KAÇ OLMUŞ YA AMA SON OLARAK DL650-1000 KESİNLİKLE BİR TOP MODEL DEĞİLİDİR DÜNYANIN EN GÜZEL MOTORU DEĞİLDİR AMA VSTROM SİZİ ASLA YARIYOLDA BIRAKMAYAN SİZİNLE YAŞLANABİLECEK GAYET ALIMLI GÜZEL VE SİZİ SEVEN BİR MOTORDUR BELKİ BİR DUCATİ PANİGALE R KADAR DİKKAT ÇEKMEYEBİLİR AMA ONA ALIŞINCA O SİZİN İÇİN HEPSİNDEN GÜZELDİR ÇÜNKÜ ARTIK ONUN YERİ MİLLETİN GÖZÜNDE DEĞİL SİZİN KALBİNİZDEDİR.

VE SON OLARAK BİR FOTOĞRAF140428231320_VSTROM.jpg

Çok güzel anlatım olmuş. Motosikletinin güzelliği de yerinde maşşalla. Sınıflandırma anlamında vstroma tur motosikleti dersek goldwing ya da BMW R1200RT nedir o zaman? Ya da bu ağırlıkla rahat rahat cross yapılır demek mümkün değil. Super sport'da değil. Kullanıma göre spor tur motoru filan denebilir belki. Zaten suzuki de dual-purpose (çift amaç) olarak sınıflandırıyor. Daha önce de belirttiğim gibi; nereye çekersen oraya daha yakın olan bir motosiklet diye düşünüyorum. Enduro'dur ya da değildir şeklinde sınıflandırma bana hep garip geldi. Belirttiğim gibi kelime anlamıyla bakarsak endurodur. (yani dayanıklıdır) Tam Türkiye şartları için tasarlanmış bir motosiklet bence. Kaymak gibi otobandan çıkar çıkmaz 30-40 cm suya girmemiz gerekebiliyor. Ya da kendimden örnek vermem gerekirse yol çalışması olduğunda iş yerine ulaşmak için yaklaşık 5km toprak, çakıllı, çukurlu yollardan gitmem gerekebiliyor. :]
Ara

biz DL sahibi olmayan sizleri horlamaya ona sahip olana kadar devam edicez :]:]:]:] o yüzden verin kurtulun :kırbaç:

(04-29-2014, 07:28 AM)Barış Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  biz DL sahibi olmayan sizleri horlamaya ona sahip olana kadar devam edicez :]:]:]:] o yüzden verin kurtulun :kırbaç:

Alcam dedin de satmadım mı Barışcım? Fiyatta anlaşalım; yıkayıp, cilalayıp, bakımını yapıp istediğin adrese teslim ederim. :]

Hem çok ünlü, vstromcuların şahı olan kuzenin var; sen istesen bedava, promosyon olarak bile vstrom alırsın da çaktırmıyosun :-)
Ara

Hızlı Menü:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi