Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2016 GÜVENLİ SÜRÜŞ EĞİTİMLERİ

Ya mangalcı gelir, ya da dürüm yersiniz.. :kötüadam:

:tr:  Kuşlar kısa.. Hayat uçuyor..
Ara

mangalcı olan karlı çıkar:)
Ara

(03-31-2016, 09:08 AM)Alper.Şensöz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Ya mangalcı gelir, ya da dürüm yersiniz.. :kötüadam:

Dürüm iyiymiş yine. Gayet cezbedici durdu.
Ben dometes peynir umuyordum. Acılı adana ya hayır denilmez yanii...
Ara

Kim yapcak ki dürümü. Harbi yiyecek bişeyler alalım. Acıkırız orda.
Ara

nevalemiz yanımızda olsun eşeğimizi sağlam kazığa bağlayalım:)
Ara

O zaman sucuk ekmege devam mi ona gore nevale yapalim

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ara

(03-31-2016, 06:46 PM)Mike.xxlarge Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  O zaman sucuk ekmege devam mi ona gore nevale yapalim

kimseden ses yok. soğuk sandviç yanında getir ne olur ne olmaz ersin
Ara

(04-01-2016, 07:41 AM)ariates Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(03-31-2016, 06:46 PM)Mike.xxlarge Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  O zaman sucuk ekmege devam mi ona gore nevale yapalim

kimseden ses yok. soğuk sandviç yanında getir ne olur ne olmaz ersin

Ara verilecekmış madem ben odun vs alıp geleyım abi.. belli olmaz belkı aracla gelirim baktım yük fazla oldu. minibüsü kapıp da gelebilirim. o zaman gerekli malzemeyı doldurabılırız içine. :D
Ara

yanınıza bir tel yarım poşet mangalk kömürü bide ne yiyecekseniz onu sırt çantasına koyun gelin gençler. Herkes kendi ateşini yakar olay biter. İlla birinin ateşi yakmasına gerek yok.
Ara

Ben yaklaşık 20 gün önce Aydın hocadan eğitim almıştım, sertifikasını almadım daha, büyük ihtimal ile onunda eğitimi vardır yanda uğrayıp onu almayı planlıyorum. Devamında size kaynak yapabillirim :)

İsteyen olursa mangalın başına geçebilirim. Benim evin altında bayağı bir meze var, acılı humustan tutun şakşukaya kadar... Neyse daha detayına girersem Metin abi oyacak beni geçenlerde spontane gelişen bir organizasyon yüzünden :]

Bu arada hiç uğraşmayalım diyenler olursada öğlen saatleri civarında bir minibüs geliyor, köfte ekmek yapıyor. Köfte ekmekten başka birşey yapmıyordu sanırım. İçecekler ise sadece normal kola ve ayran ile sınırlıydı.