Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2016 GÜVENLİ SÜRÜŞ EĞİTİMLERİ

GS2 Eğitiminde 1 kişiyi fazladan eğitime dahil etme şansımız oldu ancak GS3 eğitiminde bu mümkün olmayacaktır. GS3 almayı planlayan arkadaşlar, isimlerinizi kontrol eder misiniz? Adını eklemediğim ya da almaktan vazgeçen var mı? Kadro dolduğu için önemli Gmk

:tr:  Kuşlar kısa.. Hayat uçuyor..
Ara

Alper Abi ben almaktan vazgeçtim. GS3 eğitiminden beni düşürmeni rica ederim. ama eşlik etmeye geleceğim.

Gs2 eğitimine katılan, emek veren ve eşlik edenlere teşekkür ederim. Benim için çok yararlı bir eğitimdi ve yorucu.
Ara

Nasip olmadı çok isterdim bu sene bu eğitimlere katılmayı grup halinde.Artık bir daha ki eğitimlere üzülerek...
Ara

Kendime adıma çok faydalı bir eğitim oldu, eksiklerimi ve hatalarımı görüp gidermeye çalıştım ve bunu eğitim dışında da devam ediyorum. Etkinliği düzenleyen yönetime ve bizi semaver çayından mahrum etmeyen Yasin abiye teşekkürler :çiçek:

GTÜ :kalp: GMK
Ara

(04-04-2016, 02:30 PM)Alper.Şensöz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  GS2 Eğitiminde 1 kişiyi fazladan eğitime dahil etme şansımız oldu ancak GS3 eğitiminde bu mümkün olmayacaktır. GS3 almayı planlayan arkadaşlar, isimlerinizi kontrol eder misiniz? Adını eklemediğim ya da almaktan vazgeçen var mı? Kadro dolduğu için önemli Gmk
Alper abi ben GS3 e katılmaktan vazgeçtim

Rüzgar toz ve duman Gmk
Ara

Alper , GS3 'te Ersin Özdaş iki kere yazılmış .

160711104912_imza3.JPG
Ara

(04-07-2016, 05:50 AM)MuratD Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Alper , GS3 'te Ersin Özdaş iki kere yazılmış .

Dün ekran Görüntüsü aldım. Kendi Kendime Dedim ki "başkan beni olmazsa olmaz şeklinde kaydetmiş" :D
Ara

:hö:

2 gün önce farkedip düzeltmiştim nasıl oluyo

:hö:

:tr:  Kuşlar kısa.. Hayat uçuyor..
Ara

Murat Hocamızın sahip olduğu eğitmenlik sertifikaları:
*Güvenli sürüş eğitimi Nisan 1995 SAITO Türkiye (Eğitmen eğitimi)
*Güvenli sürüş eğitimi Eylül 1995 SAITO Türkiye (Eğitmen eğitimi)
*Güvenli sürüş eğitimi Şubat 2004 JAPONYA RAINBOW RIDING SCHOOL (Şef eğitmen eğitimi)
*Güvenli sürüş eğitimi Aralık 2004 YAJIMA SUZUKA RIDING SCHOOL (Şef eğitmen eğitimi)
*Güvenli sürüş eğitimi ve dünya Honda eğitmenler yarışması Eylül 2006 SUZUKA-JAPONYA
*Güvenli sürüş eğitimi ve dünya Honda eğitmenler yarışması Eylül 2007 SUZUKA-JAPONYA

Bunu da buraya koyayım görünsün :D
Ara

hanımın ailesi geliyor o hafta sonuna tek müsait günümüz pazar günü olduğu için gs3 eğitimine üzülerek söylüyorum gelemiyeceğim. =(:.(
Ara