01-27-2011, 11:23 AM
Yaklaşık 13 yaşımdan beri bir tutku motosiklet benim için..o yaşlarda bile egsozunu bağırta bağırta geçen motorlara bakarken boynum kopardı..annem hep derdi büyü seninde olsun öle bir motorun...odamda yaklaşık bir 5 sene kadar gsxr 1000 ın fotoğrafı asılıydı..hergece ona bakarak uyurdum...büyüdüm...isteklerim değişti daha çok naked a yönelmiştim artık...3 sene önce bir miktar para geçmişti elimize abim ve ben..bakındık bakındık bulamadık kafamıza göre bir motor..sonra ben yaz tatiline gittim..eve döndüm evimizin bahçesinde Suziki GSR 600 şaşkınlıkla gözyaşlarım karışmıştı..ilk defa bana ait bir motorum vardı artık..sürdüm sürdüm sürdüm...sonra kış geldi ve beraberinde krizide getirdi..satalım kumaş alalım sonra gene alırız dedik alamadık...o kış Veysel aradı birgün dedi motor alıcam ne yapalım konuştuk bir miktar ve Veysel bir motor aldığını söyledi beraber gidip alamıyacağımızı sordu seve seve hay hay dedim...arabada ona dedimki ''bak Veysel iyi düşün poponu bir kere seleye koydummu geri dönüşü yok dedim ayrıca yaz kış herzaman heryere motorunla gitmek isticeksin''ve dediğimde oldu hatta Veysel benim bir adım önüme geçerek neden bir motor klubü kurmayalım dedi bende neden olmasın dedim ama pek fazla ilgilenemedim...görüşemedik falan sonra bir sürü fikirle Veysel bu işi başarmıştı Gebzede belkide çok az olan gerçek,dürüst,dost canlısı,delikanlı ve saygılı bir sürü motorcuyu buluşturmuştu...her nekadar yanında fiziksel olarak olmasamda ruhen fikren yanındaydım...
kardeşim hayırlı olsun daha yapılcak çok iş var ama en kolayını başardın..nereye gidersem gideyim motorum olsun olmasın hep sizinle olacağım..buna yemin ederim..sizin gibi motorcu arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım..hepinize dostluğunuz ve kardeşliğiniz için teşekkür ederim.. kalbim hep sizinle....YAŞASIN GMK KARDEŞLİĞİ....
kardeşim hayırlı olsun daha yapılcak çok iş var ama en kolayını başardın..nereye gidersem gideyim motorum olsun olmasın hep sizinle olacağım..buna yemin ederim..sizin gibi motorcu arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım..hepinize dostluğunuz ve kardeşliğiniz için teşekkür ederim.. kalbim hep sizinle....YAŞASIN GMK KARDEŞLİĞİ....
Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..