05-21-2012, 03:29 PM
(05-21-2012, 02:55 PM)Batuhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Adalet ve Haklılık... İnancım sonuna kadar savunur ki başta Türkiye'de olmak üzere Adalet sistemi kesinlikle içi boş bir tenekeden ibaret.
Vurunca gürültü çıkartır fakat içi her zaman boştur.
Bu gün gazetelerde Öcalan'a "Sn. Öcalan", PKK'ya "gerilla" diyen Milletvekilleri ve sivil destekçilerinin tutuklama taleplerinin red olduğuna dair haberi okudum ve düşündüm.
Bir yandan yüzbinlerce şehitimizin kanıyla, milli mücadeleyle karış karış geri alınan vatanımın toprakları, bir yandan da 2012 yılında vatanıma, Mehmet'çiğime, Polisime sıkılan kahpe kurşun, otobüste okuluna giderken cayır cayır yanan öğrencimiz ve parçalanmaya çalışılan topraklarımı utanmadan "Sayın" diyerek savunan maalesef vergisini ödeyerek maaşını, benzin parasını cebimden ödediğim kansız milletvekilleri.
Mahkeme "düşünce hakkı" diyerek itirazı kabul etti ve artık Sn.Öcalan oldu.
Bu sadece biri.
Şurası muhakkak ki; strateji çok önemli. İleri, çok ileri yapılanma, gelecek nesillerde ki istikrarı arttırıyor. Bahsi geçen İngiltere, Fransa yada ABD'nin ne kadar kalleşçe ve uzun vadeli hareketleri olduğunu hepimiz iyi biliyoruz. Tıpkı satranç oynar gibi.
Fakat inancım tamdır ki; mutlak adaleti her zaman Rabbimiz veriyor.
Yaşım ilerledikçe daha da çok farkediyorum ki; örf, adet ve bizi biz yapan dilimize, dinimize, bayrağımıza sahip çıkarsak ve bunu çocuklarımıza babalarımızın verdiği gibi eksiksiz hatta daha güçlü aktarırsak giç bir dünya devi bizi deviremez.
Mücadelemiz doğduğumuzdan beri devam ediyor ve edecek.
Ne mutlu Türk'üm diyene... :tr:
:alkış: Aynen Burak