04-19-2011, 09:52 AM
(04-19-2011, 09:46 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(04-18-2011, 09:50 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başkan fotoğrafları seçecek jüride kimler olacak?
Bu jüriyi kimler belirleyecek? Yada neden bir jüri.
Fotoğraflarda kendi motosikletimiz ve bizzat kendimizde yer alabiliriz. Demek istediğim fotoğrafın kime ait olduğunu bilmemek imkansız bir şey olacak.
Burada seçici kurulun önemi büyük. Bunu tartışalım derim ve benim önerim GMK'da kayıtlı kim varsa onlar karar versinler. Sebeplerini uzun anlatırım.
Bu projeye giren ve emek veren her arkadaşında mutlaka sergide fotoğrafı olsun. Jüri konusu olayı yarışmaya döndürür gibi geliyor bana.
Son olarak Ağostos ayı erken bir tarih gibime geldi.
Cihan Bey'e tamamen katılıyorum.
Biz neyi göstermek istiyorsak, o sergilenmeli.
Bizler, sanat için yada para için yapmayacağız. Amaç böyle bir kulübün Gebze'de var olduğunu vurgulamak. Ayrıca motosiklet kültürünün oturmasını sağlayarak, hayattan nasıl zevk aldığımızı meraklısına göstermektir.
Çeken de biz, jüri de biz olabiliriz. Ortak yapılacak bir etkinliğin, foto seçimi de ortak yapılabilir. Bu şekilde yarışma havasında olmaz.
Son olarak, G.Center yine bu iş için uygun. Yoğun insan trafiği var.
Bu tarz foto sergileri yapılmakta ve sanıyorum yönetim de fotoğraf sergisi konusuna sıcak bakıyor.
Mehmet bey teşekkürler. Bu arada Gebze Center aklıma gelmemişti doğrusu iyi fikir. Girişte yada onların göstereceği bir alanda çok büyük bir kitleye ulaşılabilir. O alanı motosikletlerlede süsleyebiliriz dekore edebiliriz acayip güzel olur. GC içinde müşteri çekecek bir etkinlik olacağı için bence al gülüm ver gülüm olayından dolayı sorun yaşanmaz sanırım.