Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Yardım.!!!!

Beyler eğitimden geldim murat hocanın birebir ilk defa aldım mükemmel bir hoca bu arada kaskımı da kullandım kask son derece mükemmel görünüyor ilerde bir eksisini farkedersem yazarım
Ara

onur paylaşım süper :) Adam hakkatten olayları özetlemiş, bende hacimli bişey düşünüyodum ama sanırım öğrenene kadar küçük bişey almak çok mantıklı. Bide çevredki adamlarda hiç değişmio sanırım. 1000 lik olmaz ama 600 lük olur dien adamlar :) 150 yada 250 iyidir o zaman :)
Ara

(05-04-2012, 11:34 AM)kaan88 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Beyler eğitimden geldim murat hocanın birebir ilk defa aldım mükemmel bir hoca bu arada kaskımı da kullandım kask son derece mükemmel görünüyor ilerde bir eksisini farkedersem yazarım

Kerim tebrikler böyle başlamak en doğrusu, önce korumalar ve eğitim sonra motosiklet seçimi. Keşke her sürücü böyle bilinçli olsa. :+1::çiçek:Gmk
Ara

Tebrıkler. Guzel basladın guzel devam edersın ınsallah.
Ara

o adamlardan etrafımızda gerçekten çok fazla var ama klasik türk egosunun altında ezilmeyen bizler işallah bu aklı çevremizede yayıp daha bilinçli kullanıcılar oluşmasını sağlarız toplumumuzda, ! kişi ne yapabilir demeden bilincimizi yaymalıyız.

işallah istediğin motoru bulursun.
Ara

arkadaşlar bu pazar ehliyet a2 direksiyon sınavını aldım. 2 hafta içinde ehliyeti alırım... Hala kararsızım ben ne alsam diye. Bu akşam gebzede fazilet motora gittim çin mallarını incelemek için. Ordaki abimiz apache rtr 150 yi önerdi. indim alttaki serviste inceledim motoru. Çok tırt duruyodu. Daha önce CBF150 önerdiniz bana ama şekli şemali pek hoşuma gitmedi.Ybr de aynı. Onur'un gönderdiği videodan sonra acaba scooter mı alsam dedim. Ama dişhekimi olduğumdan o da pek uymaz gibi görünüyo... Honda cbr125r a baktım geçende. Güzel görünüyo. Ama sanki çok ta toprak yolda gitmez gibi duruo :) Enson honda cb125 e baktım... Şimdi bunu okuduktan sonra ne e...ye gelion ne g... ye gelion dediğinizi duyar gibiyim :dur::dur::dur::dur::dur: :D Ne yapsam ben ya... ( Bu arada motor alacağımı söylediğim 30 kişiden 28 i ölürsün dediler, sizde de var mı böle olaylar, yada tüm arızalar benim çevremde mi?)

Bu arada boy 1.81,... kilo 90 gibi hissediyorum ama tartı 95 e doğru gidio..
Ara

İlk zamanlar bu tarz tepkiler söz konusu oluyor. Ama zamanla çevrenizdekiler bu duruma alıştıkları için. Bu tarz cümleleri daha az duyuyorsunuz. Motor olayına gelince bence çok para verip kaliteli veya pahalı motor alma. İlk etapta ikinci el motor tercih et. Motor bu illaki düşecek. Motor kullanmaya alıştıktan sonra zaten sen yerinde duramayacaksın. Büyükmek istiyeceksin.

Kesinlikle bende 2.el düşünüyorum honda cbr 250 r tek başlangıç tercihim
Ara

(05-15-2012, 05:56 PM)TeNuR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  arkadaşlar bu pazar ehliyet a2 direksiyon sınavını aldım. 2 hafta içinde ehliyeti alırım... Hala kararsızım ben ne alsam diye. Bu akşam gebzede fazilet motora gittim çin mallarını incelemek için. Ordaki abimiz apache rtr 150 yi önerdi. indim alttaki serviste inceledim motoru. Çok tırt duruyodu. Daha önce CBF150 önerdiniz bana ama şekli şemali pek hoşuma gitmedi.Ybr de aynı. Onur'un gönderdiği videodan sonra acaba scooter mı alsam dedim. Ama dişhekimi olduğumdan o da pek uymaz gibi görünüyo... Honda cbr125r a baktım geçende. Güzel görünüyo. Ama sanki çok ta toprak yolda gitmez gibi duruo :) Enson honda cb125 e baktım... Şimdi bunu okuduktan sonra ne e...ye gelion ne g... ye gelion dediğinizi duyar gibiyim :dur::dur::dur::dur::dur: :D Ne yapsam ben ya... ( Bu arada motor alacağımı söylediğim 30 kişiden 28 i ölürsün dediler, sizde de var mı böle olaylar, yada tüm arızalar benim çevremde mi?)

Bu arada boy 1.81,... kilo 90 gibi hissediyorum ama tartı 95 e doğru gidio..

Motor almaya ilk karar verdigimde "benden en fazla 1500 TL calisir..motora daha fazla para vermem" demistim :P Sonra arastirdikca aslinda butcenin elverdigi en guvenli motoru almak daha mantikli geliyor.

Motor sureceksen, tevekkul edeceksin. Yani essegini kaziga baglayip dua edeceksin. Egegi kaziga nasil baglarsin; once koruma ekipmanlarini tedarik ederek sonra da "Guvenli Surus Teknikleri" egitimleri alarak vede kaza yapmamak uzere kullanmaya bilinclenerek. Gerisi yazgiya kalmis ki ona bi tek yaradan karar verir. Motora her binişinde, telase etmeden, sakin sakin basla surusune, besmeleni cek, duani oku, kendini Allah'a emanet et. Gerisi takdir-i ilahi. Daha geriye yapacak baska bir onlem kalmiyor. Son kisimdaki benim nacizane onlemim.

Guvenli Surusler..

Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA

(05-03-2012, 09:21 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Tenur tam bir paradoks soru sormuşsun :utan:

Ben Honda CBF 150 ile başladım.. Sebeplerimi sıralayayım;

Parçası ucuz,
Parça bulma sorunu yok
Fiyatı Ucuz..
HONDA - Japon
110km hıza kısa sürede ve tıkanmadan çıkabiliyor (bizle her yere gelebilirsin)
Her yola sokabilirsin
Sıkıldığın zaman anında satabilirsin, piyasası çok fazla.
Az yakar (bir depoyla 300km)
Koruma demirleriyle düşürsende hiç bir şey olmaz..

Sattığım için de pişmanım keşke 2. motor olarak dursaydı :hö:

Bence en doğru motorlardan birisi :tamam:
Ara

Hızlı Menü:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi