Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2010 Yollar ve tabelalar.

2010 yılında İhsan arkadaşımla yaptığımız turdan görüntüler paylaşmak istedim.
http://www.youtube.com/watch?v=GDqjJB_RVok
Ara

Hey maşallah, bu motorla kaç km yaptınız acaba?
Ara

(08-04-2011, 06:03 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Hey maşallah, bu motorla kaç km yaptınız acaba?

12000 km. ama artık değiştireceğim inşallah :)
Ara

(08-05-2011, 05:13 AM)Ateymur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  12000 km. ama artık değiştireceğim inşallah :)

Sağlıklı sıhhatli bol km'ler inşallah...
Bizi gezdiğiniz yerlere götürmeyi unutmayın ama bekliyoruz sizden böyle bir başlık:tamam:
Ara

:alkış: harikasınız :çiçek:

raporları sabırsızlıkla bekliyorum :)

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Sürücülerde motorlarda harika. Çok güzel gezi olmuş gerçekten. Bende uzun yolları ve sürüşleri seviyorum. En kısa sürede bir araya gelelim ve geziler hakkında konuşalım.:çiçek:
Ara

(08-05-2011, 05:26 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(08-05-2011, 05:13 AM)Ateymur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  12000 km. ama artık değiştireceğim inşallah :)

Sağlıklı sıhhatli bol km'ler inşallah...
Bizi gezdiğiniz yerlere götürmeyi unutmayın ama bekliyoruz sizden böyle bir başlık:tamam:

Çok isterim aklımda bazı şeyler var ama imkansızlık yada nasıpsızlıklerden dolayı gelip paylaşamadım. İnşallah toplantıda konuşuruz.
Hepımıze sağlıklı sıhhatli bol kmler :))
(08-05-2011, 06:21 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  :alkış: harikasınız :çiçek:

raporları sabırsızlıkla bekliyorum :)

İnşallah ilk fırsatta :)
(08-05-2011, 07:46 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Sürücülerde motorlarda harika. Çok güzel gezi olmuş gerçekten. Bende uzun yolları ve sürüşleri seviyorum. En kısa sürede bir araya gelelim ve geziler hakkında konuşalım.:çiçek:

Mehmet bey düşünceleriniz için teşekkür ederim. İlk fırsatta toplantınıza katılacağım. :)
Ara

Çok güzel yaaaaa :alkış:
Ara

(08-05-2011, 11:35 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Çok güzel yaaaaa :alkış:

:) beraber uzun yollara inşallah :)
Ara

(08-04-2011, 06:03 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Hey maşallah, bu motorla kaç km yaptınız acaba?

Ben 9998Km'de emekli ettim, yeni bir tarz yakalarsam birazda onu koşturucam asfaltlarda :)

Ara