Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Camera olayı

Çekim çok güzel abi, geniş açılı ve o hızda sesi çok iyi...
Ara

Ses çok fazla yok ve görüntü güzel :tamam:
Ara

bencede görüntüsü çok güzel
benim düğünde ilk çekimini yaparsın cihan abii. düğün konvoyunun görüntülenmesi sana ait cihan abii :]
Ara

bi de bunu izleyin.. bu cekim pek de net degil ama arkadas biraz hizli ondan olsa gerek.. oturdugunuz yere sıkı tutununnn

Rus Motorcu

Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA

(08-16-2011, 11:16 PM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  bi de bunu izleyin.. bu cekim pek de net degil ama arkadas biraz hizli ondan olsa gerek.. oturdugunuz yere sıkı tutununnn

Rus Motorcu

Bu kış kartepeye gitmiştik , Ben Demir abi ve Hamit gruptan erken inelim dedik:]
İşte o inişin videosu olsaydı bu rus motorcunun tırt oldugunu kabul ederdiniz...
Demir abi ve Hamit'te şahit en güzel virajlı yoldu...
Ara

Bak şimdiiii.. kani kaynayanlari tesbit edelim dedik.. Emo.. sizi seviyoruz aramizda kalin.. Muhtemelen o Rus bi zamanlar motorcuyDU, halen var midir bilmiyorum :)

Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA

(08-17-2011, 08:39 AM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Bak şimdiiii.. kani kaynayanlari tesbit edelim dedik.. Emo.. sizi seviyoruz aramizda kalin.. Muhtemelen o Rus bi zamanlar motorcuyDU, halen var midir bilmiyorum :)

Burak abi , o gün ne olduysa öyle koparak indik normalde kaza potansiyelim yüksek olsada dikkatliyimdir :]
Ara

(08-17-2011, 08:39 AM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Bak şimdiiii.. kani kaynayanlari tesbit edelim dedik.. Emo.. sizi seviyoruz aramizda kalin.. Muhtemelen o Rus bi zamanlar motorcuyDU, halen var midir bilmiyorum :)

Burak, bırak şu gençleri, bırak.....:P
Arada sırada yapsınlar. Birşeycikler olmaz.
Ara sıra hakkını vermek lazım makinelerin. Paslanmasınlar.:utan:
Ara

(08-17-2011, 09:10 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Burak, bırak şu gençleri, bırak.....:P
Arada sırada yapsınlar. Birşeycikler olmaz.
Ara sıra hakkını vermek lazım makinelerin. Paslanmasınlar.:utan:

Mehmet abi , haklısın hakkını verelim ama makina yok 1,5 ay oldu yahu . paslanmıştır kesin...
Ara

Beyler dönün Honda markasına diyorum size. Motorumu 2 ay yatıracak marka ve servisi yenişim ben. :çiçek:
Ara

Hızlı Menü:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi