Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

R1200 Gs lendik hadi hayırlısı..

Arkadaşlar. Bu pazar 1200 gs bakmaya gittim motorda hafif hasarlıydı. Arkadaş motoru topladı. Motor 2006 model 1200gs 36 binde. Eğer motorun pert kaydı falan yoksa benim motorun üzerine 12500 tl teklif ettim. arkadaş olur dedi satışı yapıcaz bu hafta sonu bir aksilik olmazsa tabi...

(02-19-2012, 07:44 PM)leather_engineer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Arkadaşlar. Bu pazar 1200 gs bakmaya gittim motorda hafif hasarlıydı. Arkadaş motoru topladı. Motor 2006 model 1200gs 36 binde. Eğer motorun pert kaydı falan yoksa benim motorun üzerine 12500 tl teklif ettim. arkadaş olur dedi satışı yapıcaz bu hafta sonu bir aksilik olmazsa tabi...

off ne diyosun sen ya .ille bozuk bişiler alacan sonunda .acele etme o kadarda
Ara

(02-19-2012, 07:44 PM)leather_engineer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Arkadaşlar. Bu pazar 1200 gs bakmaya gittim motorda hafif hasarlıydı. Arkadaş motoru topladı. Motor 2006 model 1200gs 36 binde. Eğer motorun pert kaydı falan yoksa benim motorun üzerine 12500 tl teklif ettim. arkadaş olur dedi satışı yapıcaz bu hafta sonu bir aksilik olmazsa tabi...

Mümin hadi hayırlısı o zaman. İyi yaptın zaten istediğin bu motordu. Dikkat et her şeyini araştır.:çiçek:
Ara

nerede buldun motoru ? varmı ilanı falan
Ara

Motor diri duruyor. Ercan la beraber baktık. bi sıkıntısı yok . Motoru saat gibi. Zaten benim motorda kazalı. Kazalı olmasından dolayı bi sorun yaşamadım. Pert kaydı olmasın yeter.
İlan falan yok. Benim motorun yedek parçalarını aldığım arkadaş. Motor ilk eline geçtiğinde beni aramıştı gel bak dedi. fazla bişeyi yok kazalıyken gör demişti gidememiştim. şimdi müsait oldum. gittim gördüm.

hadi o zaman hayırlısı. inşallah sorun çıkmaz alırsın :çiçek:
Ara

Kısmet bu işler hem elimdekini çıkarmış olucam. Bozulada bilir. bellide olmaz.
Bu yeterli bir sebep değil mi
http://www.youtube.com/watch?v=BOMTe30vfU0

1200cc motor izin verde o kadar gitsin :P
Ara

Yanlız yüksek. biraz zor olucak ama . bi hal yoluna bakıcam.

(02-19-2012, 08:07 PM)leather_engineer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Yanlız yüksek. biraz zor olucak ama . bi hal yoluna bakıcam.

Mümin başta durduğun yerde ve yavaş U düşüşlerde bol yatırırsın moralini bozma. :]
Ara