Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kaskima biseyler oldu Mohawk cikti

kaska takilip egsoz ve fara bahane buluyorlar işte. Sagdaki farin yanmiyo dedi yaa :) Nasil yani dedim

Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA

Şu ana kadar çıkmadı ama çıkarsa da inşallah sol farın yanmıyo diyen bi polise rastlarım.
Ara

(04-05-2012, 11:16 AM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  kaska takilip egsoz ve fara bahane buluyorlar işte. Sagdaki farin yanmiyo dedi yaa :) Nasil yani dedim

Sağdaki yedek, ondan yanmıyor deseydin :]
Ara

(04-05-2012, 11:16 AM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  kaska takilip egsoz ve fara bahane buluyorlar işte. Sagdaki farin yanmiyo dedi yaa :) Nasil yani dedim

O durumu bende çok yaşıyorum ve soldaki bende yanmadığından bazen espri olsun diye gidonu sola çevirince yanıyor diyorum bazen inananlar oluyor :] :] :]
Ara

Ben de herkese "beni annemin lahana tarlasinda dogurdugunu soyluyorum" herkes inaniyor. Bazen ben bile gercek oldugunu dusunmeye basliyorum :delü:

(04-06-2012, 10:21 AM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Ben de herkese "beni annemin lahana tarlasinda dogurdugunu soyluyorum" herkes inaniyor. Bazen ben bile gercek oldugunu dusunmeye basliyorum :delü:

Hadi canım!!!!!
İnanmam :dur::dur:
Ara

a falla bak öyle abi.. inanmazsan profilime bak acikladim orada :))

düşünceni tamamlamışsın çokda güzel olmuş güle güle kullan

(04-06-2012, 05:27 PM)ağrıkesici Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  düşünceni tamamlamışsın çokda güzel olmuş güle güle kullan

Tesekkur ederim.. zaman aldi biraz ama degdi.. şimdi de cikarmaya kiyamiyorum :)

(04-04-2012, 04:20 PM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Doktora gostereyim mi? Kaskimin tepesinde boyle bisey cikti!!
4332q.jpg

süper olmuş ya o gün az gülmedim elinize sağlık :)
Ara