Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Satıyoruuuuummm CBF600 SA

Son haftalarda toplantılarımıza getirilen tatlı sayısında azalma gözlemledim. Bu sebeple bir çözüm bulmalıydım. Baktım bi aksiyon yok kimsede. Yeni makine almaya karar verdim. E önce benimkini bi satayım dedim : CBF 600 SA

Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA

uuuuvvvv bunu sevdim :yemek:

ne geliyor Burak :]

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Soylemeyeyim surpriz olsun muuu :)

Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA

Hadi hayırlısı olsun ben bılıyorum ne geleceğini ama söylemem :]

Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Ara

uvvvvvv Ka lı R lı makinamı gördümmm :hö: hemde 1200 cc
Ara

Bende tahmin ediyorumm. HAyırlısı olsun Burak'ım
Ara

Burak hayırlı olsun. Aradığın şey nedir bilmiyorum fakat hız ve güç istiyorsan 1000lik SS bir İtalyan yada Japondan şaşma derim. K1200 r nin olumsuzlukları, titreşim, rüzgar alması, şesli şanzuman, vergisi, Borusan ve kağıt üzerindeki gücü büyük viteslerde hissedememen. İtalyan ve Japon biraz daha pahalı fakat bu sınıfta Almanlar başarısızlar. Tabi kişisel fikrimdir.
Ara

inşallah en kısa sürede satar yeni motruna kavuşursun bizi ilgilendiren kısmı tatlı tarafı:]:]:]

(01-30-2013, 06:52 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Burak hayırlı olsun. Aradığın şey nedir bilmiyorum fakat hız ve güç istiyorsan 1000lik SS bir İtalyan yada Japondan şaşma derim. K1200 r nin olumsuzlukları, titreşim, rüzgar alması, şesli şanzuman, vergisi, Borusan ve kağıt üzerindeki gücü büyük viteslerde hissedememen. İtalyan ve Japon biraz daha pahalı fakat bu sınıfta Almanlar başarısızlar. Tabi kişisel fikrimdir.

1000 lik SS ?

: )))

S 1000 RR ın dünya üzerinde bugüne kadar üretilmiş en iyi SS olduğu söyleniyor ...

husqvarna_logo_2.jpg
Ara

(01-30-2013, 09:01 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(01-30-2013, 06:52 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Burak hayırlı olsun. Aradığın şey nedir bilmiyorum fakat hız ve güç istiyorsan 1000lik SS bir İtalyan yada Japondan şaşma derim. K1200 r nin olumsuzlukları, titreşim, rüzgar alması, şesli şanzuman, vergisi, Borusan ve kağıt üzerindeki gücü büyük viteslerde hissedememen. İtalyan ve Japon biraz daha pahalı fakat bu sınıfta Almanlar başarısızlar. Tabi kişisel fikrimdir.

1000 lik SS ?

: )))

S 1000 RR ın dünya üzerinde bugüne kadar üretilmiş en iyi SS olduğu söyleniyor ...

Ne gülüyon? Söylentileri boşver gerçek pistlerde neler yapıyor BMW ona bak sen. Japon 1000cc den 180 beygir alıyor.
Ara