Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Satıyoruuuuummm CBF600 SA

(01-30-2013, 09:01 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  1000 lik SS ?

: )))

S 1000 RR ın dünya üzerinde bugüne kadar üretilmiş en iyi SS olduğu söyleniyor ...

S 1000RR 'ın japon kopyası olduğunu herkes söyler , zaten üretilen ilk seri devamlı kol çıkarıyordu öyle birşeyler okumuştum.

Ben Burak emmiye sert bir FZ8 yakıştırıyorum.
Ara

Arkadaslar guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim. Cihan abim, Simdilik aklimda k1200R var ama arastiracagim.

Dun Demir'le gorustum. Guzel anlatti motorunu. Kartal daymis saolsun davet etti.boylece makineyi deneme imkanim da olacak insallah.acikcasi vibrasyonu hic dusunmemistim. Kendisi 2006 model kullaniyor ve hic bir ariza sorunu yasamadigini soyledi. Borusan bakim masraflarini da sordum; bizim japonlara gore yaklasik % 25 kadar pahalli gibi duruyor ama beni biliyorsunuz hergun binen birisi degilim.kullanim ortalamam yilda 10 bin km yi bulmuyor bile. Simdilik aklimda 1200 R var ama her an degisebilir tabiki.

Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA

Burak benimde almayı çok istediğim ve düşündüğüm bir makinaydı 1200 R. Hala kafamda mevcut hatta. Bende ayrı bir yeri var o makinanın. VFR almadan önce çokta araştırdım ve yorumlarını çok okudum. Genelde TR'deki servis ağı ve servis kazıkları konusunda baya canı yananlar var. Birde alacaksan 2008 modellere bak derim. 2008 öncesindeki motor arızaları bi hayli fazla.
Elimizde denemek için Demir'in makina mevcut. Müsait bir zamanda git, bak, kullan. Daha iyi fikrin olur.

Not: Bindikten sonra almayı isticeksin. Dönüşün olmıcak ona göre : )

Benim tercih etmememdeki bazı duygusal sebepler ;
-Yedek parça ve servis azlığı ve ilgisizlik şikayeti
-Servis bedelinin pahalı olması
-Birde vergi
Sen çok sık motorda duran bir adam olmadığına göre servis vs çok fazla etkilemeyebilir.
Ara

(01-30-2013, 06:52 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Burak hayırlı olsun. Aradığın şey nedir bilmiyorum fakat hız ve güç istiyorsan 1000lik SS bir İtalyan yada Japondan şaşma derim. K1200 r nin olumsuzlukları, titreşim, rüzgar alması, şesli şanzuman, vergisi, Borusan ve kağıt üzerindeki gücü büyük viteslerde hissedememen. İtalyan ve Japon biraz daha pahalı fakat bu sınıfta Almanlar başarısızlar. Tabi kişisel fikrimdir.

:tamam:

:tr:
ly2x6.gif
Ara

Erdem'im, vergisi 130 TL .Makine 1157 CC geciyor.
2006 modelleri 20 bin TL
Model 2008 olunce 34 bin TL ye cikiyor :)
Napsak ki :)
Bakim masrafina gelince :
benim CBF600 : 250 TL,
K 1200 R : 350 TL

Sana FZ8 alalım gel : )
Ara

(01-30-2013, 02:42 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Sana FZ8 alalım gel : )

20 bin tl civarına 2006-2007 model fazer1 var,150 hp :))

2 teker ne yaşlılık ne de parasızlık dinler,2 teker yüreğini dinler....

yamaha fazer s2 :))
Ara

(01-30-2013, 02:37 PM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Erdem'im, vergisi 130 TL .Makine 1157 CC geciyor.
2006 modelleri 20 bin TL
Model 2008 olunce 34 bin TL ye cikiyor :)
Napsak ki :)
Bakim masrafina gelince :
benim CBF600 : 250 TL,
K 1200 R : 350 TL

Hacı yardır o zaman.

Yalnız bi kaç yolculukta değiş tokuş yaparız
Ara

burak bu makinelerde 2006 modellerde kronik arıza var ve bu arızalardan dolayı bmw bu makinelerin büyük kısmının motorunu sandık motor olarak yeni tip motorla değiştirdi, Alırken buna dikkat bence 1-2 lira fazla ver ve motorunun değişmiş olanlarından denk getirmeye çalış.
Ara

Onur : Demir der ki sahibinden satilik olup da gelip gecenler arasindaiki tane motoru degismis vardi. Bunlardan bir tanesi surekli el degistirip duruyor. Suanda Manisa'da motor. Ama neden sık sık el degistiriyor onu anlamadim.

O iki motoru degismis olan disinda da motor kronik arizasi duymamis. Forumlari inceliyorum kronik ariza sikayetinde bulunan da yok. Duydugum kadariyla BMW 2006 modellerde bir parca degisimi yaptirmis ucretsiz olarak. Tabi biraz saibeli bir durum. Kullananlar daha iyi bilir. Biraz daha arastiracagim.