Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Müzikle ilgilenen Enstrüman çalan arkadaşlar

(07-23-2012, 12:01 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Shift tuşuna basmanız şu anki yazma sürenizi en fazla 1 sn uzatır

:):):):) :] :] :]
Ara

(07-19-2012, 09:57 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  fulse flaying v
washburn wg580
jackson dinky

evde kuzu kuzu yatmaktadır.

OO abi bunlar sert ekipmanlar. Bravo!

Veysel'in bahsettiği askerde olan müzisyen bendim. Yaklaşık 12 yıldır gitar çalıyorum. Uzun süre profesyonel olarak çaldıktan sonra gelecek kaygıları, müzik ve sanata bakış vb. bir sürü sebepten dolayı 2. plana attım ve bordrolu mesaili bir işe girdim. İlgilenen arkadaşlar için ekipmanım;

Fender American Deluxe Strat,
Godin Acousticaster Elektro akustik
Peavey Classic 30
Mesaboogi Mark IV Kafa-kabin amfi
ve çeşit çeşit pedallar mevcut.

Askerlik sonrası müzik işler eski ritmini tutturamadı tabi ama güzel bişeyler olduğunda davet edeceğim sizi. Kapıda "Seyfo'nun arkadaşlarıyız" derseniz motorla bile girebilirsiniz o derece :bonus:
Ara

bende 2 yıldır gitar çalıyorum, demek ki gruptaki en tecrübesiz gitarist benim:bye:
Ara

(01-27-2013, 12:42 PM)Bandroll Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Askerlik sonrası müzik işler eski ritmini tutturamadı tabi ama güzel bişeyler olduğunda davet edeceğim sizi. Kapıda "Seyfo'nun arkadaşlarıyız" derseniz motorla bile girebilirsiniz o derece :bonus:

''Seyfonun arkadaşlarıyız'' heryerde demesinler...

Mazallah yanlış Seyfo anlaşılır..mekandan bile atılabilirsiniz : )))

husqvarna_logo_2.jpg
Ara

Madem bu kadar yetenekli adamlar var burada bir grup kuralım, müzik icra edelim..isimde de sıkıntı çekmeyiz "gebze müzik grubu" olur ne dersiniz dostlar..:gitarcı:
Ara

Fena olmaz aslında :bonus::bonus:
Ara

Bende ugrasiyorum arada sirada. Akustik ve klasik gitar.. az biraz da soylerim :utan:

Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA

Bakma sen az biraz dediğine söylüyor.

Bi grup kurunda dinleyelim sizi artık
Ara

benim telefonumda hala burak ın seslendirdiği şarkı durur. arada dinlerim yani .

evet hakkaten yapın bi ortamda dinleyelim sizi
Ara

Bu fikri ortaya atalı aylar oldu velakin şimdiye kadar albüm çıkarır festivallerde boy gösterirdik :lama:

Bu arada 4 tane sözlü 20 ye yakında enstrümantal kaydım var ilgilenen varsa memnuniyetle paylaşırım.. Herşey "GMK" için :çiçek:
Ara

Hızlı Menü:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 4 Ziyaretçi