Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Müzikle ilgilenen Enstrüman çalan arkadaşlar

Paylaşın arkadaşlar dinleyelim.
Ara

(02-11-2013, 11:46 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Paylaşın arkadaşlar dinleyelim.

hatta toplantılarda canlı canlı çalın dinleyelim..

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Ulen birtane de çıkmadı ki, ud, kanun, cümbüş çalan.
Ne kadar gavur çalgısı varsa çalıyor üyeler.

Şöyle olaydı ud, kanun, cümbüş, kırnata.
Bekliyorum. Bir gün çıkacak.
Ara

Sayın Kutay,

kırnata ile idare ediniz.. diğerlerini bulamazsamda kendim öğrenip çalacağım ...

http://www.youtube.com/watch?v=soA-o5QguAk

Saygılarımla,

husqvarna_logo_2.jpg
Ara

(02-11-2013, 02:48 PM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Ulen birtane de çıkmadı ki, ud, kanun, cümbüş çalan.
Ne kadar gavur çalgısı varsa çalıyor üyeler.

Şöyle olaydı ud, kanun, cümbüş, kırnata.
Bekliyorum. Bir gün çıkacak.

Abi prim yapmıyo onlar malesef, enstrumana başlamadan önce göz önünde bulundurmamız gereken bazı temel kurallar var.. mesele bunlardan en önemlisi bir kitle yakalamak şöyle genç ve güzel bayanları kapsayan :P..
Ben saz düşünüyordum başta baktım talep yok gitara yöneldim :]
Ara

Mücahit, galiba sen de haklısın.
Arz - Talep dengesi.
Ara

(02-11-2013, 12:05 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(02-11-2013, 11:46 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Paylaşın arkadaşlar dinleyelim.

hatta toplantılarda canlı canlı çalın dinleyelim..

Veysoya katılıyorum, toplantılarda ya da bir gün ayarlayıp dinlemek isteriz..

160711104912_imza3.JPG
Ara

Geçen yaz Eskihisar fenerin ordaki taşlarda gizliden demlenirken hali hazırda gitarımızda yanımızdayken icra ettiğimiz bir eser. Bugün tesadüfen youtube hesabında gördüm siz gmk lı dostlarımla paylaşmak istedim..
Burda yeterince reklamımızı yaptık diye düşünüyorum, Ee artık icraate geçelim dimi :) sözleri, müziği, güftesi ve köftesi banaa aittir!
Buyrun;

http://www.youtube.com/watch?v=oUkhMBEzh...AxkXczDkAg

Video da olmamamın sebebi kayıt yaparken çalamıyorum beceriksizliğimi bağışlayın ama denizin karanlık sularına dikkatli bakınca gölgemi görebilirsiniz! :]
Ara

Eline sağlık :çiçek:

O zaman ben de bişeyler paylaşayım. Ben Ankara'dayken Sade isminde bir grupta çalıyordum. Hatta İstanbul'a geldikten sonra da uzun süre çaldım. Albüm için kayıtlar yapıyorduk o zamanlar. Bitiremeden askere gittim. Ben askerdeyken bitmiş. Şarkıların neredeyse yarısının kayıtlarında ben çaldım. Kalanını vokal arkadaşım çalmış. Şu an mesafeler ve iş yoğunluğum uymadığı için beraber çalmıyoruz çünkü grup halen Ankara'da yaşıyor. Neyse işte geç de olsa çıkan albümden birkaç parça paylaşayım dedim :utan:

Ara

Şimdi oldumu kardeşim ezdin geçtin beni resmen :]

Seninde emeğine sağlık:çiçek:
Ara

Hızlı Menü:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 2 Ziyaretçi