Yorumları: 2,345
Konuları: 98
Rep Puanı:
0
bence dış tasarım oldukça güzel ama göstergelerin elenktronik olması biraz dezavantaj...hadi hız ibresi elektronik olabilir fakat devir ibresinin elektronik olması itici bir özellik katıyo..çoğu motorcu ki buna bende dahil gaza bastığımız anda göstergelerde devir çubuğunun nasıl ivmelendiğini görmekten haz duyrım...bu hazzı malesef elektronik devir saatinden alamıyorum...bir ara Yamaha da Fazer VE Fz6 modelindede elektronik devir saati kullandı ve satışlarda çok düşüş yaşadı akabinde bir sonraki tekrar analog devir saatine döndü...bende Yeni CBR 600F en büyük eksilerinden biri bu...
Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Yorumları: 3,744
Konuları: 59
Bence CBR serisi bir motordan çok uzak duruyor, CBR 600 F çizgilerini taşımıyor onun dışında farklı bir seri gibi olmuş. Bg gücünüde düşürmek mantıksız geldi 600 RR ile çekişen bir seri olmaktanda çıkmış oldu böyle. Hoş ama CBR olarak düşünemiyorum...:çiçek:
(12-13-2010, 08:21 AM)Seckin Tunali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bence dış tasarım oldukça güzel ama göstergelerin elenktronik olması biraz dezavantaj...hadi hız ibresi elektronik olabilir fakat devir ibresinin elektronik olması itici bir özellik katıyo..çoğu motorcu ki buna bende dahil gaza bastığımız anda göstergelerde devir çubuğunun nasıl ivmelendiğini görmekten haz duyrım...bu hazzı malesef elektronik devir saatinden alamıyorum...bir ara Yamaha da Fazer VE Fz6 modelindede elektronik devir saati kullandı ve satışlarda çok düşüş yaşadı akabinde bir sonraki tekrar analog devir saatine döndü...bende Yeni CBR 600F en büyük eksilerinden biri bu...
:+1::+1::+1:
(Son Düzenleme: 02-26-2011, 08:10 PM, Düzenleyen:
MaRaNtZz.)
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Siyahı güzel duruyo. Eski kasanın ağır durusu biraz gitmiş gibi
Yorumları: 4,259
Konuları: 128
Rep Puanı:
0
Yine, yeni, yeniden.
CBR' cıların gözü aydın.
Tarzım değil, ama yine de göze hoş geliyor.
Emin durumu güzel özetlemiş.
At gücünü neden düşürmüşler anlayamadım. (Bakım maliyetinden olsa gerek hrhalde !!!!!)