02-22-2013, 06:42 PM
Forum Kültürü.
02-22-2013, 06:44 PM
Seyfo, yarın bu yazının özet bir versiyonunu yayınlarmısın?
Abi çok uzun.
Okumak için vakit lazım.
Abi çok uzun.
Okumak için vakit lazım.
02-22-2013, 06:46 PM
02-22-2013, 07:18 PM
Seyfo senin o zaman forumdan uzaklaştırılman gerek acil olarak :]
02-22-2013, 07:59 PM
(02-22-2013, 06:42 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-22-2013, 06:26 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Paylaşım için sağol abi de biz buna uyuyormuyuz : ) uymalımıyız :]
böyle kurallara uyarsak türk dili ve edebiyatı veya turk musikisi forumu gibi oluruz hee.
uymazsak da diğer basit forum sitelerinden bir farkımız kalmaz ki Emrullah :hö:
Çok haklısın başkan:çiçek: geçenlerde bir bilgi aramak için google'da gezenirken gezenirken bir forum sitesi denk geldi, okumaktan tiksinti geldi. Sokak ağzıyla yazılmış, ne ifade, ne anlam yeterli, seviyesizce konuşmalar, kötü bir imaj yaratıyor bakıldığında. Veysel başkanında dediği gibi basit forum sitelerinden farkımız olsun:tamam:
Paylaşım için sağol seyfullah abi :+1:
02-25-2013, 09:07 AM
(02-22-2013, 06:44 PM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Seyfo, yarın bu yazının özet bir versiyonunu yayınlarmısın?
Abi çok uzun.
Okumak için vakit lazım.
Özetle ;
'' adam olun, canımı yiyin.. ! ''
diyor abi : ))
02-25-2013, 09:37 AM
Sevgili Seyfullah bey,
Kurallar gereği düzenlenecek olan forum yapımıza katkı sağlamanızdan mütevelli ,
zât-ı şahanelerinize teşekkürlerimi borç bilir , afiyette olmanızı temenni ederim.
Güzel günler sizinle olsun ..
:]
İyi mi :delü:
Şaka bir yana, kuralları okudum. Aklımıza geldikçe gözden geçirmeliyiz..
Kurallar gereği düzenlenecek olan forum yapımıza katkı sağlamanızdan mütevelli ,
zât-ı şahanelerinize teşekkürlerimi borç bilir , afiyette olmanızı temenni ederim.
Şaka bir yana, kuralları okudum. Aklımıza geldikçe gözden geçirmeliyiz..
02-25-2013, 09:43 AM
(02-25-2013, 09:37 AM)MuratD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili Seyfullah bey,
Aslında küfür etmek istemişte... son anda ya sabır çekerek edebini bozmadan inceden bir dokundurma yapmış gibi ....
: )))
( bu arada '' forum kuralları'' derken bunlar GMK nın resmi kuralları felan değil... genel anlamda adab-ı muaşeret kurallarıdır.)
04-09-2014, 02:55 PM
Ben dahil yeni katılan arkadaşların tekrar tekrar okuyup yazdıklarını,foruma kattığı konuları ve verimliliği analiz etmesi gereken bir konu olduğunu düşündüğüm için hortlatma gereği duydum.
Saygılar..
Saygılar..
Diğerleri ßir Yere Gitmek İçin Araba Kullanırken,
ßizler Motorsiklet Kullanmak İçin ßir Yerlere Gideriz..
İşte Aramızdaki En ßüyük Fark ßu !..
MoToRsİkLeTLeRi FaRk Edİn !......
« Önceki Konu | Sonraki Konu »