Yorumları: 2,345
Konuları: 98
Rep Puanı:
0
Eğer elimin ayarı iyidir gaza gelmem aniden hızlanmam çoşmam motora alışana kadar hiç mi hiç gaza gelmem hız kesinlikle benim tarzım değildir diyorsan 600 cc bir naked a geçmen bence çokta zor ve abest olmaz.amaaaaaa bunların hiçbirini engelleyemem hertürlü gazlarım gaza gelirim diyorsan sonuçları düşündüğünden daha ağır olur....
Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Yorumları: 45
Konuları: 5
(06-11-2013, 02:37 PM)Seckin Tunali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eğer elimin ayarı iyidir gaza gelmem aniden hızlanmam çoşmam motora alışana kadar hiç mi hiç gaza gelmem hız kesinlikle benim tarzım değildir diyorsan 600 cc bir naked a geçmen bence çokta zor ve abest olmaz.amaaaaaa bunların hiçbirini engelleyemem hertürlü gazlarım gaza gelirim diyorsan sonuçları düşündüğünden daha ağır olur....
apaçilik yapmak gibi bi derdim yok :] dediğin gibi gaza gelip şekil yapmak gibi bi derdim de yok 600cc naked en büyük hayalim diyebilirim 72hp yide kontrol edebiliçeğim için kendime güvenim tam sıra geldi kredi başvurusunun onaylanmasına :]:]
teşşekkür ederim herkese ilgilinize alakanıza tecrübelerinizi benimle paylaştığınız için
Yorumları: 1,837
Konuları: 109
Rep Puanı:
0
nasıl olsa kimseyi dinlemeyeceksin git ne istiyorsan onu al
Yorumları: 5
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
mrb arkadaşlar,
gebzede yaşayan ve motor tutkunu biri olarak aranıza katılmış bulunmaktayım.
başlangıç motoru olarak almak istediğim honda cbf- 150 model marka motordur.
lakin sezon açıldığından motorlar abartı fiyatlarda.
çevrenizde honda cbf 150 motoru olan ve satmak isteyen arkadaşlar varsa bana ulaşabilirlerse sevinirim.
hepinize kazasız sürüşler diliyorum
fatihkucuk2@hotmail.com