Konuyu Değerlendir
  • 2 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ORDAN BURDAN ŞURDAN

Metin abinin tayfaya ozel...:-):-):-)

efelerin efesi...
Ara

(03-10-2014, 02:09 PM)ömer faruk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Metin abinin tayfaya ozel...:-):-):-)

efelerin efesi...

kuru kafa ve şeytan görseli sevmemem çapırcılığıma gölge düşürüyor ama öküz kuru kafası sevmem gölgeyi azaltıyor :]

Teker üstü olsun... 

Yenilenebilir enerji kaynakları üzerine hazırlanmış güze bir animasyon video. Harika görsel güzellikleri ve manzaralarıda içeren, yenilenebilir enerji kaynaklarına dikkati çeken “RWE Energy: Giant” isimli animasyon film. Doğal hayat içinde yer alan enerji kaynaklarını kontrol altına alan ve yenilenebilir enerji kaynağı olarak isimlendirilen kaynaklardan bazıları: güneş enerjisi, rüzgar enerjisi, gelgit enerjisi, akan su enerjisi gibi..

Korkarak yaşarsan,
Sadece seyredersin.. :mutlumotorcu:
Ara

yokluğunda doğa dengesinin bozulmadığı tek canldır insan. varlığında ise tam tersi...

Teker üstü olsun... 

Arkadaşlar foruma yeni bir özellik ekledim, Rozet sistemi. Düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edebilmem için şimdilik sadece yöneticilerde var, yakında tam olarak hizmete girecek :tamam:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Başkan,

Sanırım çalışmıyor. Profilime baktım "0" rozet. Rezalet.

Ayrıca, böyle yönetim kadrolarına statüler, rozetler madalyalar vererek, beni anarşik alt klüp oluşturmaya teşvik ediyorsun. Klubün adı bile neredeyse hazır: "Anarşik Motosiklet Klübü - AMK" :]

İçimden bir ses "yönetimi devir" diyor. Öbür taraftan Mehmet Abi, Dr. Metin o kadar güzel insanlar, onlara yapılmaz diyorum. Bilemedim.

Romantik isyankar kalacağım galiba :)
Ara

(03-25-2014, 01:53 PM)ipekcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Başkan,

Sanırım çalışmıyor. Profilime baktım "0" rozet. Rezalet.

Ayrıca, böyle yönetim kadrolarına statüler, rozetler madalyalar vererek, beni anarşik alt klüp oluşturmaya teşvik ediyorsun. Klubün adı bile neredeyse hazır: "Anarşik Motosiklet Klübü - AMK" :]

İçimden bir ses "yönetimi devir" diyor. Öbür taraftan Mehmet Abi, Dr. Metin o kadar güzel insanlar, onlara yapılmaz diyorum. Bilemedim.

Romantik isyankar kalacağım galiba :)

seni Seyfo paklar @ipekcan

DijitalTurk Toplu.Biz

(03-25-2014, 02:01 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  seni Seyfo paklar @ipekcan

Vaaay, profilinin altında sahibi olduğu motor error vermiyor artık!!!

Tatlı isterük de tatlı isterük !!!
Ara

(03-25-2014, 01:42 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Arkadaşlar foruma yeni bir özellik ekledim, Rozet sistemi. Düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edebilmem için şimdilik sadece yöneticilerde var, yakında tam olarak hizmete girecek :tamam:

motormu aldın bakiim sen :bilmem:
Ara

(03-25-2014, 02:08 PM)ipekcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(03-25-2014, 02:01 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  seni Seyfo paklar @ipekcan

Vaaay, profilinin altında sahibi olduğu motor error vermiyor artık!!!

Tatlı isterük de tatlı isterük !!!

(03-25-2014, 02:42 PM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(03-25-2014, 01:42 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Arkadaşlar foruma yeni bir özellik ekledim, Rozet sistemi. Düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edebilmem için şimdilik sadece yöneticilerde var, yakında tam olarak hizmete girecek :tamam:

motormu aldın bakiim sen :bilmem:

:huhu: tünele girdim ses gelmiyor :]

DijitalTurk Toplu.Biz

Hızlı Menü:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 8 Ziyaretçi