Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ekipman cross google

Arkadaşlar,

Geçtiğimiz hafta otoyolda Eskişehir'e giderken, Tcibo'dan aldığım google'ım kafamdan uçtu, üzerinden de kamyonlar tırlar geçti, maskenin camı ve çerçevesi ayrıldı. Cam yolda kaldı, çerçeve bende hatıra ...

Şimdi yeni bir google'a ihtiyacım var. Tcibo'nun google'undan aslında memnundum, ancak sezonu olmadığı için, internet sitesinde bile satılmıyor.
Sezon sonu olduğu için kayak gözlüklerine de bakıyorum.

En uygun aşağıdaki modeli buldum:
http://www.maceracumhuriyeti.com/Cebe-Ec...727.html#0

Sizlerin de görüşünüzü almak istedim. Marka model önerirseniz sevinirim.

Not: Chopper'cılar önermesin, nazi kaskı google'ları ile ilgilenmiyorum :)
Ara

toplantıya gelirsen sana şahane bir google satarım 59,99tl den renkli cam değil şeffaf cam renklisi 69,99tl hahahahaha :)
ebaydan sipariş etmiştim bir tane fazlam var :]:]:]:](ulan üzülüyordum satamam die.)

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-par...7332/detay

bir arkadaşıma almıştık.kayak gözlükleri buhar yaptığı için bu tarz gözlükler kullanıyoruz.malzeme olarakta gayet güzel olduğunu hatırlıyorum.

barışta varmış zaten aramana gerek kalmadı. kusura bakma @Barış senin mesajını görmemiştim :utan:
Ara

(04-28-2014, 08:03 AM)Barış Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  toplantıya gelirsen sana şahane bir google satarım 59,99tl den renkli cam değil şeffaf cam renklisi 69,99tl hahahahaha :)
ebaydan sipariş etmiştim bir tane fazlam var :]:]:]:](ulan üzülüyordum satamam die.)

Toplantıya çekmek için bir tuzak olmasın bu? Paralel yapının 2. adamını yakaladık falan demeyin sonradan?

Bak kıllandım şimdi ...

Sol aynayla takas düşünür müsün? :P
Ara

Ne uğraşıyorsun Can ya..

TR'nin sahaya inerken verdikleri gözlükler çok daha sağlam :tamam:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Onu da kullanıyorum. Hatta çantamda taşımaktan üzeri çizik doldu.

Bu arada, aramıza TR'dan sürpriz bir motorcu daha katılabilir.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Sezonun ilk bomba transfer haberi ... Yakında!!!

Ama tabii ki İzmit'te oturduğu için, önce Paralel // GMK'ya kayıt yaptıracağız.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Ara

Hızlı Menü:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi