Anket: -
* Bu ankete oy verdiniz. Sonuçları Göster

Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mayıs 2014 Güvenli Sürüş 2 Eğitimi - Ön talep toplama

Veysel abi gs1 egitimi almadım gs2 yazılsak nasıl olur eger sorun olmazsa benide yazın.....bu egitimleri kaçırmak istemem....

MOTORCUYA SAYGI LÜTFEN:vınn:
Ara

Başkan benide yazmanı rica ederim..Bu eğitim çok iyi gelecek

Veysel bence başlığı kapatmayalım sebebi ise ben bile yeni gördüm bu başlığı sonradan fark edecek ve kesinlikle bu üstün eğitimi almak isteyecek arkadaşlarımız olacaktır..

Tabiki son karar eğitim planlayanda olacaktır..amacım işine karışmak değil sadece bu eğitimi daha önce sormuştum 300 tl demişlerdi bence eğitim alacak arkadaşlar bu avantajı değerlendirecektir saygılarımla

Pantolonunu çıkartmadan alabileceğin en büyük zevktir motorsiklet...
Ara

(05-21-2014, 11:23 PM)maytan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Veysel abi gs1 egitimi almadım gs2 yazılsak nasıl olur eger sorun olmazsa benide yazın.....bu egitimleri kaçırmak istemem....

1 ile 2 birbirine yakın eğitimler, sorun olmayacaktır.

(05-22-2014, 12:27 PM)iliklik Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Başkan benide yazmanı rica ederim..Bu eğitim çok iyi gelecek

Veysel bence başlığı kapatmayalım sebebi ise ben bile yeni gördüm bu başlığı sonradan fark edecek ve kesinlikle bu üstün eğitimi almak isteyecek arkadaşlarımız olacaktır..

Tabiki son karar eğitim planlayanda olacaktır..amacım işine karışmak değil sadece bu eğitimi daha önce sormuştum 300 tl demişlerdi bence eğitim alacak arkadaşlar bu avantajı değerlendirecektir saygılarımla

Duruyor bakalım şimdilik, biz sayıyı topladığımızda eğitimden vaz geçen olmazsa alırız eğitimi.

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Veysel abi bu eğitim bir gün mü sürüyor ben hafta sonları doluyum ama eğitimi kaçırmak istemiyorum.

Hayat olduğun yerde...
Ara

Başkanım arapçeşme de diş teknisyen i arkadaşlar var sen tanıyormuşsun galiba 3 tane cbr250 almışlar öyle birşey varsa bizde geliriz demişlerdi

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 teker bedeni 2 teker ruhu hareketlendirir :tr:
Ara

Birazdaha gayret. eğtim şarttt :(

Trafikte Saygılı ve Sabırlı olun ;) :selam: :polis:
Ara

Olcak olcak abi motürcülükten motorculuğa geçmek lazım artık..Gerçi ben uzun bir süre senin deyiminle pizzacı olacağım ama...

:.( :))

Pantolonunu çıkartmadan alabileceğin en büyük zevktir motorsiklet...
Ara

(05-22-2014, 01:55 PM)ilkeryasar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Başkanım arapçeşme de diş teknisyen i arkadaşlar var sen tanıyormuşsun galiba 3 tane cbr250 almışlar öyle birşey varsa bizde geliriz demişlerdi

ilker tanıyorum onları benim karşı komşularım.
Ara

Varım .. :+1:
Ara

Alıntı:ilkeryasar Nickli Kullanıcıdan Alıntı:<br />
Başkanım arapçeşme de diş teknisyen i arkadaşlar var sen tanıyormuşsun galiba 3 tane cbr250 almışlar öyle birşey varsa bizde geliriz demişlerdi <br />
<br />
<br />
<br />
<br />
ilker tanıyorum onları benim karşı komşularım.<br/>

Toplantıyı da söyledim ama veysel ile konuşuruz dediler ben tanımıyorum benim motora baktılar

Sen bi konuş istersen çünkü motora sadece ehliyet kursunda binmişler bayağı acemiyiz diyorlardı

4 teker bedeni 2 teker ruhu hareketlendirir :tr:
Ara