Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Polis kontrolüne dikkat!

(05-28-2014, 07:32 AM)Alper Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Merhaba arkadaşlar,

Bu sabah evden işe giderken Darıca tren istasyonunun orada polis kontrolüne takıldım.
Ben ehliyet ruhsat verip 5 dakikada yola devam ederim diye düşünürken, trafik sigortamın süresinin geçtiğini söylediler.
Sigortayı yenilemeyi tamamen unutmuşum, 2 aydan fazla olmuş.
Neyse hemen sigortayı yaptırırsan göndeririz, yoksa motoru bağlarız dediler. Ben de mecburen sigortacıyı aradım, sağolsun o da daha bilgisayarı bile açmamış. 45 dakika falan bekletti beni güneşin altında sigortayı yapana kadar. Sonunda halloldu ve yola devam ettim.

Sizin de başınıza gelmesin diye uyarıyorum. Belgelerinizi kontrol edin. Eksik varsa hemen tamamlayın. 3 gün boyunca motosiklet kontrollerine devam edeceğiz dediler. Bilginize.

Alper

Halbuki ben o polislere plakanı vermiştim... ''bu adamı yakalarsanız GMK ya gönderin kaçak bu arkadaş ...''.. diye : )))

husqvarna_logo_2.jpg
Ara

(05-28-2014, 03:43 PM)canerD Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(05-28-2014, 12:10 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(05-28-2014, 12:04 PM)canerD Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  muayneden geçemedim 1 ay süre verdiler sıkıntı olurmu ?

Ne takıldı muayeneye ?

ön lastik başkan

Caner, eğer muayene tarihin geçmişse problem olabilir. (motosikleti bağlayabilirler) Motoru bağlamaları halinde oluşacak masrafı düşününce direk ön lastik alıp durumdan kurtulmak daha mantıklı. Nasıl olsa eninde sonunda alman gerekiyor. kredi kartı, taksit vs. bi şekilde biraz daha erken alabilirsin herhalde.)Özgür abinin söylediği gibi 1 ay süre ücretsiz muayene tekrarı için veriliyor. Çevirmeye takılırsan polisin yorumuna açık bi durum olabilir.
Ara

bakalım abi yapıcaz bişiler inş sıkıntı olmaz

Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir. M.Kemal ATATÜRK
Ara

Motosiklette özellikle lastik çok önemli şiddetle değiştirmeni tavsiye ederim..
Ara

arkadaşlar doğru söylüyor Caner polis çevirdiği zaman direk polisin ağzına bakmak istemiyorsan lastikleri değiştir.
Ara

ayrıca sendeki gibi bir "makine" ye eski lastik hiç olmaz :tamam:
Ara

caner bu kadar baskıdan sonra kesin lastik alırrr :utan: :P :P :P
Ara

Bence motorun yenisini alır

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MOTORCUYA SAYGI LÜTFEN:vınn:
Ara

Ve sonunda çevirmeye bende takıldım benimki Allah'tan tek polisti. Ehliyeti sordu bende şimdi almaya gidiyorum verirlerse akşama cepte dedim. Alamazsın kart kalmadı emniyette dedi. Bende biliyorum İzmit ten alacağım dedim. İzmit'te de kalmadı dedi. Bende yapacak bir şey yok o zaman dedim oda motora binme dedi bende acelem vardı ondan bindim felan derken eliyle git işareti yaptı baktı bende laf çok bıraktı :) Her zaman alttan alın her zaman olmasa da bazen işe yarıyor.:tamam:

Hayat olduğun yerde...
Ara

(06-02-2014, 10:54 AM)Ortam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Ve sonunda çevirmeye bende takıldım benimki Allah'tan tek polisti. Ehliyeti sordu bende şimdi almaya gidiyorum verirlerse akşama cepte dedim. Alamazsın kart kalmadı emniyette dedi. Bende biliyorum İzmit ten alacağım dedim. İzmit'te de kalmadı dedi. Bende yapacak bir şey yok o zaman dedim oda motora binme dedi bende acelem vardı ondan bindim felan derken eliyle git işareti yaptı baktı bende laf çok bıraktı :) Her zaman alttan alın her zaman olmasa da bazen işe yarıyor.:tamam:

Çekirge bir zıplamış :dur:
Ara