04-03-2011, 12:26 AM
(04-02-2011, 09:16 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bilinçli bir motorcu olup her zaman motora binmek ve keyif almak istiyorsan HIRS kelimesinden uzak durman gerekir.
Eğitimli , bilinçli ve adım adım ilerlemen başta senin ve çevrendekilerin menfaatine olacaktır.
Vitesli makinaya geçmek istiyorsan öncelikle 125 ve 150cc lik bir makina ile başlayıp en az 10.000Km yapmalısın.
Başlangıç ve hatta devamı için bile en uygunu budur..
daha sonra tarzına, bütçene ve en önemlisi beklentilerine göre motor seçimi yapabilirsin.
250cc demek çok kısa sürede 160km hıza ulaşabilmek demektir.. buda başlangıç için çok tehlikeli bir sürrattir.
Ayrıca Motordan önce Ehliyet, Kask, Mont, Eldiven ve Ayakkabılarını tamamlamış olmak gerekir.. :tamam:
Tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin, 160km/h bana cok cok uzak bir rakam :) hızdan pek hoslanmam. Benim acımdan en önemlisi kontrol edebilmem sürecegim makinenin tüm kontrolu kolay olması iyi olur..
(04-02-2011, 09:19 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(04-02-2011, 08:39 PM)Robbie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hosbuldum saolasın, bu motoru gebzede bir kac defa gormustum guzel gercekten, peki neden satıyorsun cc mi yukselteceksin ?
cc yukseltmeyi pek düşünmüyorum çünkü hiç bir zaman geride kalmadım:] sadece tarz değişikliğinden dolayı satmayı düşünüyorum.
bende senin gibi hyosung diyordum ama kronik sorunlardan dolayı bulaşmadım. Japon olsun 3-4 beygir az olsun kafam rahat olsun dedim.
Umarım motorunu en yakın zamanda alır beraber teker ceviririz.:çiçek:
suanki motor ilk motorunmu ?
sattıktan sonra ne tarz alacaksin ? (yada alacakmısın yeniden)