Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Bursa - Antalya - Olimpos - Kaş Rotası

abı motorla o kadar cok uzak yola cıkmak ıstıyom kı anlatamam yaa.unıversıtede fınaller basladı bu aralar sınavlar var abı ondan fazla foruma bıle gıremıyorum.bırde uzak yol ıcıın rahat bır motor lazım altımdakı motorlada rahat cıkılmayabılır.ıns onumuzdekı yaza herseyı hazrılıcam bende uzak yolların adamı olcam senı ıyı gezmeler abıcım sag saglım gıdıp gelmen dılegıyle
Ara

Hayırlı yolculuklar kardeş

Gmk  Dört teker bedeni,iki teker ruhu tasir! :kalp:
Ara

Hayırlı yolculuklar abi Rotan çok güzel tek başına çıkman ne kadar risk olsa da yolda giderken çevrendeki güzellikleri daha fazla görme olanağın olacak. Antalya tarafı gerçekten birbirine yakın birçok güzelliği bir arada sunuyor. Çok fazla tarihi yerler var. Yolun açı olsun.

Hayat olduğun yerde...
Ara

Rota süper, festival süper.. iyi yolculuklar.. Yolun açık olsun..
Ara

Murat bol bol foto bekliyoruz :çiçek:

yolun açık olsun.. :alkış:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Hayırlı yolculuk. Yemek yiyecegin yerleri sayarimda sen bulamasin:utan::]

Trafikte Saygılı ve Sabırlı olun ;) :selam: :polis:
Ara

Evet arkadaşlar hayırlısı ile 1856 km'yi geride bıraktım ve sağ salim geldim şükürler olsun.Gezi ile ilgili raporu en kısa sürede resimlerle beraber buradan sizlerle paylaşacağım.Öncelikle Eşim ve oğluma sonrada sizlere kavuşmak güzel bir duygu.Herkese selam olsun.
Ara

(06-08-2015, 12:24 PM)muratkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Evet arkadaşlar hayırlısı ile 1856 km'yi geride bıraktım ve sağ salim geldim şükürler olsun.Gezi ile ilgili raporu en kısa sürede resimlerle beraber buradan sizlerle paylaşacağım.Öncelikle Eşim ve oğluma sonrada sizlere kavuşmak güzel bir duygu.Herkese selam olsun.

:alkış::alkış::alkış: Harikasın MuratKan :çiçek: raporu sabırsızlıkla bekliyorum :utan:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Kardeşlerin hası hoş geldin. biran önce muhabbetlerini edelim bakalım...:çiçek:

Pantolonunu çıkartmadan alabileceğin en büyük zevktir motorsiklet...
Ara

Raporu sabırsızlıkla bekliyorum :çiçek:

:tr:  Kuşlar kısa.. Hayat uçuyor..
Ara