Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2016 YELEK VE LACOSTE TİŞÖRT TALEPLERİ

Arkadaşlar bu seneki yelek ve tişört hazırlıklarımız, sponsorluk görüşmeleri nedeniyle biraz gecikti. Süreyi telafi etmek amacıyla hızlı bir şekilde taleplerinizi ve ücretleri alıp baskıya geçeceğiz.

Kulübümüz tişörtünü Kulübe üye olan herkes edinebilir,hatta eşine dostuna hediye de edebilir. Ancak yelek kulüp üyeliğinin sembolü olduğu için,

- Kulüp üyeliği 1 aydan eski olmak
- En az 3 buluşmamıza katılmış olmak
- En az 1 resmi organizasyona katılmış olmak

şartlarını sağlayan üyelerimize yaptırılacaktır. Şartları sağlayan üyelerimiz artçıları için de yelek talep edebilirler.

Lacoste yakalı tişört 50- TL. , Yelek ise 70- TL. 'dir. (tişörtler eskisi ile aynı kalitede olmakla birlikte yelekte kalite iyileştirmesi yapılmıştır)

Talepleri bu başlık altına bedenleri ve adetleri ile birlikte yazabilirsiniz. Ücretler ise hafta içi ya da Çarşamba buluşmamızda Ersin Özdaş toplayacaktır.

:tr:  Kuşlar kısa.. Hayat uçuyor..
Ara

Talepler aşağıda belirtildiği gibidir.

160624055734_Yelek.png

Toplam Tişört Adedi 44
Toplam Yelek Adedi 40

Arkadaşlar Gelen Sorular Hakkında Bildiklerimi Yazayım.
S: Yelek Bedenlerini nasıl deneriz bunun kalıbı dar mı geniş mi bilmiyorum? diyenler için-
C: Yapılacak yeleklerin beden ölçüleri bir önceki modeller ile aynı olacak. Yani daha önce yapılan yeleklerden M beden size uyuyorsa bu da size tam olacak. Eskisine göre daha dar yada daha geniş kalıplı olmayacak.

S:Yelek ve tişörtler ne zaman elimizde olur?
C:Sponsor görüşmelerinden dolayı süreç biraz gecikti. vakit daraldı o yüzden talepleri bir an önce toplar toplamaz baskı işi yapılacak.
Güncelleme: 24 Haziran itibariyle Yelekler hazırdır.

S: Talep süresinden sonra sipariş verebilir miyim?
C: Ön talep sonrası sipariş olarak almıyorum fakat baskıda birkaç adet fazladan yelek ve tişört yapılıyor. ürünleri teslim aldıktan sonra istek sırasına göre teslim ediyorum.

Bildiklerim şimdilik bunlar... Sorusu olan arkadaşlar konuya yazabilir. olabildiğince aktif olarak gözlemliyorum.
Ara

1 ADET XL
Ara

(04-29-2016, 08:19 AM)conqueror Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  1 ADET XL

Tişört mü yelek mi sayın başkan

:tr:  Kuşlar kısa.. Hayat uçuyor..
Ara

Bende 2 adet L beden yelek rica edebilir miyim?
Ara

Ben 1 adet L yelek
1 adet L tişört
Ara

O gun bugun iste...

Bizi de dusunup guccuk bedenler de yapilacakmi???

Yani yonetimde bizi gorecekmi????

Siparis formum hazir talep var arzi bekliyorum...
Ara

ben alabilirmiyim şansım varmı? kriterler uyuyormu alper bey:)
Ara

Yelek Ve tişort m beden 2 adet
Ara

Merhaba
1 er adet M lutfen

Teşekkür ederim

Arkın Öztürk
Ara