Yorumları: 615
Konuları: 15
Rep Puanı:
0
7100 3 litre ve motul zincir yağlı paketten ayır bana abi 10 güne geliyom :]
Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir. M.Kemal ATATÜRK
Yorumları: 4,189
Konuları: 241
Rep Puanı:
0
paket hazır kardeşim :)
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 1,665
Konuları: 29
Zincir baklalarının bazıları eski yumuşaklığını kaybediyor. bu durumda ne önerirsin Barış usta.
(06-13-2016, 12:28 PM)Barış Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (06-13-2016, 12:16 PM)Mike.xxlarge Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zincir baklalarının bazıları eski yumuşaklığını kaybediyor. bu durumda ne önerirsin Barış usta.
Ersin zincire gerekli bakımı yapıyorsan her 300km de bir yağlayıp belli periyodlarda temizleyip yağlıyorsan (gaz yağı, mazot tarzı ürünler olabilir yahut belli markalrın zincir temizleme ürünleri ile) yağmur sonrası en azından zincirini yağlayıp bırakırsan bu tarz sorunlarla karşılaşmazsın.
olan olduysa;
zincirini mazot yağ karışımı bir kap hazırla zincirini bu karışıma yatır bir kaç gün kalsın içinde sonrasında güzelcene hava ile temizle düzelecektir.
İşte Beklenen Cevap geldi teşekkür ederim Barışım.
Benim motor kurye motoru gibi gezdiğinden yeri geliyor yağsız kalabiliyor.
Bu tarz 2-3 noktada sıkışma var. yöntemi en kısa zamanda uygulayacağım...
Kulübümüz de ki birkaç arkadaşta da gördüm aynı şeyi onlara da rehber olacaktır.
Edit : İmla
(Son Düzenleme: 06-13-2016, 12:32 PM, Düzenleyen:
SM_trying.)
Yorumları: 7,590
Konuları: 850
Rep Puanı:
0
|: BRh+
|: Vstrom DL650
Şıkırtı olmuş, Maşallah :hey: haaydi garaajaaa
DijitalTurk |
Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)
Eline sağlık Barış maşallah. Darısı diğer garajı olmayan; olupta kullanamayan arkadaşlara. :D