09-20-2016, 10:35 AM
40 numaraya yazar mısın?
Özgür TEMEL B rh+
Özgür TEMEL B rh+
Özgür TEMEL
:tr:
(09-20-2016, 06:52 AM)Mike.xxlarge Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abi gelneyi istiyordumda 25 inde hala kızı düğünü var cumartesi 4-12 çalışıyorum araba ile gelmeye çalışacagımda garanti veremiyorum motor ehliyeti yok araba da abimde o gün belli olacak ama gelicem diyip gelememekten gelmicegim diyip gelmek olmaz diye düşündüm ama toplantıya gelmek için çabalıyorum son işlem kaldı(09-17-2016, 03:55 PM)Alpozen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yeni Üyeyim bende isteyebilir miyim?
Mustafa ÖZEN 0 RH +
Çoğunluk 2.seçenek aynı olsun
En yakın zamanda tanışmak dileği ile
Mustafa Ekledim seni ama teslimde önce bol bol katılım beklıyoruz senden. özellikle kapanış kampında görüşelim.
(09-20-2016, 10:42 AM)Alpozen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-20-2016, 06:52 AM)Mike.xxlarge Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abi gelneyi istiyordumda 25 inde hala kızı düğünü var cumartesi 4-12 çalışıyorum araba ile gelmeye çalışacagımda garanti veremiyorum motor ehliyeti yok araba da abimde o gün belli olacak ama gelicem diyip gelememekten gelmicegim diyip gelmek olmaz diye düşündüm ama toplantıya gelmek için çabalıyorum son işlem kaldı(09-17-2016, 03:55 PM)Alpozen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yeni Üyeyim bende isteyebilir miyim?
Mustafa ÖZEN 0 RH +
Çoğunluk 2.seçenek aynı olsun
En yakın zamanda tanışmak dileği ile
Mustafa Ekledim seni ama teslimde önce bol bol katılım beklıyoruz senden. özellikle kapanış kampında görüşelim.